Beebi asjad milleta ei saa

Mia hakkab juba päris suureks saama. Alles sai seitsmekuuseks ja juba on suur.

Olen tagantjärele mõelnud asjade peale, mis on olnud väikese beebiga nii suureks abiks, et ei tea mida ma ilma nendeta teinud oleksin/ teeksin.

  • Hõlmikbodi - hõlmik just sellepärast, et kui juhtub olema kakaavarii, siis ei pea valima, kas beebi saab üleni kakaseks või lõikad lapsel bodi seljast ära. Samuti see väike peake on kaela otsas alguses nii habras ja hõlmikut selga panna tundub palju lapsesõbralikum.
  • Bepanthen kreem - ülepeakaela määrin Miale seda kreemi peale. Ok, peanupule mitte aga see on tõesti universaalne ja ainuke, mis ei tekita kuivasid laike juurde, või punetust, või täpikesi, või ma ei tea veel mida. 
  • BabyBjörni kiiktool - päriselt, ma ei tea kuidas keegi ilma selleta hakkama saab! Lihtne tool. Parim tool. Kui ma Silverile selle BB tooli pilti näitasin ja ütlesin, et meil on seda vaja aga see maksab ka järelturul saja euro ümber, oli ta natuke kahtleval seisukohal. Kuna ma olin aga juba selle kohta nii head reklaami Eneli käest kuulnud, olin kindel, et meil ON seda vaja. Ostsin, ja juba esimese kasutuspäeva õhtul ütles Silver, et see vist tõesti on seda hinda väärt.
  • Next2Me beebivoodi - ma annaksin kõigile värsketele emadele kuldmedali, kellel on lapsevoodi kuskil teises toa nurgas või üleüldse teises toas. Kuidas te seda teete? Next2Me'ga on nii superhea beebit öösiti toita. Põhimõtteliselt ei ole vaja isegi üles ärgata. Rullid end sinna hästi beebi lähedale, tissitad ära ja rullid minema.
  • White noise ehk tühi eeter - seda soovitasid meile ühed sõbrad, kellel endal on peres beebi kasvamas, proovisime ka, ja töötas. Siiani aeg-ajalt, kui sõbrad on külas või pisike pidu käimas, siis panen Youtubes Miale unehääled mängima. See summutab kostuvaid hääli, kolksud ja hõiked ei ole teravad. Laps magab.
  • Hilfigeri sokid - miks keegi mulle varem ei öelnud, et need on AINUKESED sokid mis lapsel jalas seisavad? Päriselt. Proovisime kõike, alates H&M sokkidest kuni HappySocksideni. Ja need Hilfigeri beebisokid ei ole üldse kallid ka, kui õigesti mäletan on kahe paari hind alla viie euro. 
  • Kandelina - just lina, mitte kott või veel mis vigur. Kasutasin pikalt Najelli Omni kandekotti. Tundus kohati täitsa okei, siis jälle ei tundunud. Ma tegelikult siiamaani ei saa aru, kas see meeldis mulle või ei. Kui võrdlen linaga kandmisega, siis kindlasti valin lina. Esiteks jääb ära see kohmakas atribuutika. See siia, see sinna, siit läbi, selle alt ja see sinna sisse. Jah, kui kogu selle värgi kokku saad ja enda järgi ära timmid, on okei. Samuti tundus mulle, et lapse pea võiks olla selles kotis rohkem toestatud. Lina on kerge ja õhuline, beebi istub sees nagu väike monkey. Kindlasti ei tohi karta, et lina sidumine on keeruline ja et kui halvasti seod, kukub laps välja. Kolm korda harjutad ja oled juba pro. I promise.
  • Lutikett - kõige universaalsem mänguasi, pluss päästab sind lõputust luti loputamisest.


Mia oma lutiketiga


Tegelikult on ja oli veel neid asju, mis on väga head, aga eelmainitud on lihtsalt mu nii suured lemmikud. Kui ma peaksin iseendale baby showeri kinki valima, siis valiksin midagi siit nimekirjast.


 

Comments