Kuidas ma pidevalt oma sõnu söön

Mulle ei meeldi need suured mustrid laste riietel, mulle ei meeldi liiga palju roosat. Multikaid lapsehoidjana kasutama ei hakka ja lapsega McDonaldsist sööki ei võta, krõpsu ei anna talle maitsta enne kui viieseks saab. Ja nii edasi ja nii edasi.

Taed, aga mõnikord on lihtsalt nii lihtne teha just nii nagu hetkel mugav on. Ei, ära saa valesti aru, Mia ei toitu ainult krõpsudest ja mäki burksist. See pigem haruldane, aga tõsi, olen talle maitsta andnud ka kartulikrõpse ja soolaseid friikartuleid.

Samuti lasen ma tal mõnikord kõik salfakad välja tõmmata pakist, sest nii saan ma endale mõne minuti aega, et teha ära midagi mida on vaja teha. Lasen tal ka köögi sahtlites tuhnida ja koogivorme mööda elamist laiali tassida. Aga ainult sellepärast, et saaksin söögi valmis teha enne kui Silver koju jõuab. Või, et saaksin riided pesumasinast kuivama enne kui need on vaja uuesti läbi pesta. Kui Mia tuju läheb pahaks ja ma lihtsalt ei saa ise talle meelelahutaja olla või vanni teha, siis mõnikord panen ka Oddbodsi või Peppa multika peale. Lihtsalt et tähelepanu kõrvale juhtida ja jällegi teha ära midagi mis on pooleli või millega on kiire.

Riietumisega on hetkel üldse suur segadus. Ma ei tea kui palju riideid talle selga panna või millal võib palav hakata. Täna käisime mänguväljakul, ilmateade ütles 11℃. Panin talle sukkpüksid, pika varrukaga t-särgi, selle peale kašmiir kombe ja kõige peale veel softshell kombe. Selle sama kombe mida ostes pidin jälle oma sõnu sööma aga mis seal salata Mia kannab selle päris hästi välja. Vikerkaarevärviliste soojaõhupallidega kombe. Kombe on praktiline. Nii ta oli mänguväljakul nagu kubujuss, kui ümber läks enam püsti ei saanud ilma abita. Kindad olid käes, kašmiirsokid jalas aga käed-jalad olid ikka väga külmad kui tuppa jõudsime. Kindad pean paksemad hankima ja saapad ka.

Aga kombega olen rahul.

Ootan juba kevadet.
Mu lemmik aastaaeg ei ole sügis.
Ka mitte kevad ega talv.


♡ 

Comments