Raba!

Tegelikult on nii, et selle Raba! peab ise ära proovima. Ma võin siin tuututada, et on väga hea ja soovitan aga ise proovides saad selles veenduda.

Kuna mul on mõnda aega juba kausssöögi sõltuvus, siis olen igal võimalusel neid ise teinud ja ka koju tellinud. 
Anett Velsbergi äpis Deliciously Vegan on päris palju bowle ja olen neist juba mõnegi ära proovinud. Ka väga-väga head. Kui muidu  ei ole köögiviljade ja riisi kaussi panemine mingi kunst siis kastme tegemine on võti. See on see, mis seob kausitäie üheks tervikuks. Ja sellest äpist leiab palju häid kastmeid.

Kui aga ise kodus teha ei viitsi, siis tellin hea meelega toidu koju. Väljas me palju üldse söömas ei käi ja kuna Poké Bowli meile Woltida ei saa siis olen jäänud Rabale truuks. Kas on veel mingid kohad kust saaks kausssööke hankida?
Ma ei tea.

Tagasi Raba! juurde.
Täna käisin Järvel autoga ülevaatusel ja kasutasin kohe võimalust, et Nõmme ringiga koju sõita. Tellisime söögi ja läksime turule jalutama. Seal on alati kuidagi tore õhk, inimesed tunduvad aeglasemas tempos liikuvat, hoopis teine võrreldes kaubamajadega. Porgandid on ilusamad ja lilled lõhnavad paremini.
Tururomantika.
Nägime seal jalutades ühte valget kolme kuust koerapalli. Jah, see oli koerapall. Pisike.. emmm. ma juba ei mäleta mis tõugu kutsikas see oli. Aga kelgukoer, üleni valge ja karvane. Mõlemad Miaga olime nii elevil, et selle koera peremees arvas vist, et me pole enne oma elus ühtegi koera näinud.

Kui koer paitatud oli siis oligi õige aeg minna oma kausile ja kevadrullidele järele. Kodus veendusin veelkord, et see on mu lemmik uus söögikoht. Lihtsalt nii hea söök!
Oleme proovinud nende kevadrulle, ja lõhe bowli ja vege bowli. Menüü ei ole küll väga lai aga kõik asjad on tõeliselt maitsvad ja kohe tunda, et armastusega tehtud.

Miale ka maitses, andsin talle terve mango kevadrulli kätte ja lasin süüa nii nagu meeldib. Päris tervest ta jagu ei saanud aga mango, kurgi ja nuudlid sõi kenasti ära.

Ühesõnaga, mine kohale või telli koju, mega hea on igal juhul.








Comments