Pure Beginnings kehahooldustooted + sooduskood

Heveren.ee beebi- ja lastekaupade pood saatis meile Miaga kingituseks mõned Pure Beginnings brändi kehahooldustooted. Kõigepealt, pakendid on ülinunnud. No tõesti väga meeldivad! Vaatasime ja lugesime Miaga kohe kõik loomad üle. Lisaks on tooted kurjusevabad, vegan ja omavad Ecocert sertifikaati. Pudelid on valmistatud taaskasutatud materjalist. Mul on nii hea meel tõdeda, et tänaseks on kõik meie kodus kasutatavad shampoonid, seebid, kreemid loodusele ja loomadele säästlikud. Niisiis hakkasime usinasti oma uute ilusate pudelikestega seebitama, vahutama ja proovima.


Fun Time Bubble Bath vannivaht: Mia elu esimene vannivahu kogemus ja see oli selline, et ta ei tahtnud vanni istuda. Seisis ja vaatas vahust vett väga kahtlevalt. Kui mänguasju võttes käsi vahuseks sai, siis näitas mulle, et ma kiiresti ära peseks. No ei meeldinud talle see vahutamine. Aga iga järgneva vahuvanniga läks ta julgemaks. Näis, kas päriselt sellega ära harjub. Ka lonksu proovis vahusest veest võtta, aga õppis kiiresti ära, et see tundub maitsvam kui tegelikult on. Muide ma maitsesin ise ka. Tahtsin aru saada kas ja kui palju ma pean talle vett selle peale andma, et kas on kibe vms. Ei ole kibe ja suht maitsetu vaht. Lõhn on mõnus, pigem tagasihoidlik. Nahk oli peale vannitamist tavaline, ei ole märganud mingeid muutusi. Ainuke asi mille kallal norida saaks on see, et toode ei ole pisaravaba. Silma sattumisel loputada rohke veega, ütleb pakend. Kuigi tegelikult arvan ma, et kui see on vahuna ehk lahjendatult, ei tekita see kipitust. Ma olen kindel, et Miale on seda veidi silma läinud kui ta sellega vannis möllab. Ise katsetanud ei ole. Vähemalt veel. Hahhhaaa, inimkatsed endapeal jätta, eks.


Fun Time Kids Wash pesuvahend: Üldiselt ma Miat ühegi vahendiga ei pese. Ehk see oli ka tema esimene dušigeeli kogemus. Küll aga hakkas see talle nii väga meeldima, et ta oleks lausa mitu korda tahtnud ennast üle pesta. Nimelt tegin ma nii, et panin talle endale käe peale natuke vahendit ja õpetasin kuidas ennast ise pesta. Et ikka ilusti kaenla alt ja kõik varbad ka ükshaaval puhtaks. Vahend on hea, hästi loputatav ja teeb oma tööd. Lõhnab õrnalt ja hästi.


Fun Time Conditioning Shampoo: Mõnus ja hea shampoon. Proovisin ise ka, ja tõesti ei tee juukseid raskeks ja on hästi väljapestav. Lisaks ka pisaravaba, ehk võib rahulikult veega uhada kui loputada. Mial on endiselt ka probleem beebikõõmaga, eks ma edasi kasutades näen, kuidas sellele mõju avaldab. Hetkel oleme kolm korda kasutanud ja ei saa aru, et oleks vähemaks läinud aga õnneks ei ole ka juurde tulnud.


Berry Toothpaste: Hammaste pesuga on Mia alles hiljuti leppima hakanud. Ütlen talle, et tule peseme hambad ära ja siis ta seisab ilusti suu lahti ning saan korralikult kõik ta kaheksa riisiterakest ära harjata. Muidu käis see meil suure tralli ja tagaajamisega. Suud ta lahti ei teinud ja pesemine piirdus enamikel kordadel hambaharja lutsutamisega. Tänu hambapastale on hammaste pesemine talle veel rohkem meeldima hakanud. No mõnus marjane maiustus ju. Saab küll väga vähe korraga aga ikkagi kaks korda päevas.


Kokkuvõttes on need tõesti head asjad. Tahan Miale ka sama sarja ihukreemi tellida, kui leidsid ka midagi mis võiks huvi pakkuda, siis kasuta 28. oktoobrini Heveren.ee e-poes sooduskoodi purebeginnings ja saad Pure Beginnings tooted 15% soodsamalt!

Soovitan julgelt ja soovin kõigile vähem kurjust ning rohkem teadlikkust ning seebimulle!





Comments