UpSteam ja auto müüki

Kuna meeletu kiirusega läheneb päev mil meie kohvrid peavad olema pakitud, auto müüdud ja korteris üürilised siis mõtlesime, et hakkame vaikselt otsast tegema.

Alustame auto müümisest. Kamapallide ja näpujälgedega autot müüa ju ei saa. Auto oli vaja ära pesta. Automaatpesulasse, piinlik küll, ma sõita ei julge. Käsipesulas jälle jama, et kus ma Miaga seni passin kuni mu autot kasitakse. Otsustasin tellida UpSteam autopesu.  Teada sellest mobiilsest autopesulast sain Ajujahi saatest, nad jõudsid seal vist päris kaugele.. ma ei tea täpselt. Aga see ei ole oluline ka. Oluline on see, et ma sain auto seest ja väljast puhtaks nii, et ma ei pidanud kuskile ise sellega minema. Olin kodus, vaatasin telksi ja mängisin Miaga.

Kogemus oli hea ja kui autot nüüd maha ei müüks, siis hakkaks nende püsikliendiks. Auto sai kenasti puhtaks, vaha ka peale. Seest tolmu imetud, lapiga üle tehtud ja matid puhtaks. Ok, siinkohal ma veidi noriks, et matid oleks võinud olla veel puhtamad aga see mees oli Silverile öelnud, et need väga karvased ja kehv oli puhastada neid. Kokku maksis pesu €65. Seest ja väljast pesu €50 ja kiirvaha €15. Tegelikult oleks pidanud olema veel €3 selle eest, et on universaal kerega aga arvan, et ta ei võtnud seda nende mattide pärast. Suht hea diil sai ma arvan.

Nüüd hakkan vaikselt kuulutust koostama ja jään lootma, et järjekord mu autole ulatub Rocca keskuseni. Või no vähemalt Kakuka Selverini. Automüügi kogemus piirdub mul sellega, et põhikoolis panid klassivennad pulli pärast minu nime alt ja minu telefoninumbriga müüki Ziguli. Oi kus helistati, esialgu selgitasin helistajatele keerukat olukorda, hiljem ütlesin lihtsalt tuima häälega, et müüdud on. Aa ja Ford Escort oli mu esimene päris oma auto, aga selle müügi kupatasin sujuvalt tädipoja Johannese kaela.

Aga pika jutu lõpetuseks, kui tead kedagi, kes vajab jube head diisel pilli millel on pihustid äsja vahetatud, siis saada minu juurde. Teeme diili.

Valmis kuulutus: http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php?id=2948384&rhash=4ae1

Loodan, et olen varsti jalamees!





Comments

  1. Hahaha jummel mul tuli see siksi lugu kohe meelde sellepeale :D Jummel kus olid ajad ikka :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, olid ajad! On mida meenutada! 🙌🏻😍

      Delete

Post a Comment