Olaplex juuksehooldus + Instagrami loos


Kas oled Olaplex juuksehooldustoodetest midagi kuulnud? Suurem osa ilmselt mitte, nii et las ma tutvustan sulle neid veits.

Kokku on sarjas viis toodet. Olaplex No. 1 ja No. 2 on salongihooldused. Mine uuri täpsemalt nende kohta Glamfactor Studio juuksurite käest.

Koduseks kasutamiseks on mõeldud sarjas kolm toodet: No. 3 Hair Perfector, No. 4 Shampoo ja No. 5 Conditioner. Ma ei ole veel ise shampooni ja palsamit proovinud, sest need just-just jõudsid Eestis müügile. Nagu tõesti, nädal aega tagasi.

Ühe Hair perfectori kuuri olen ära teinud ja jäin tulemusega väga rahule. No ausalt, minu heintega on see imet teinud. Juuksed muutuvad ilusaks, siidiseks ja hästi kammitavaks. Ja veel! Olaplex tooted on kurjusevabad ning vegan! Kuigi tundub, et need tooted on päris kallid, kulub neid jällegi kordades vähem. Kõik kolm koduseks kasutamiseks mõeldud toodet maksavad kokku €90, iga toode eraldi €30.

Kuna need on nii uued tooted ja Glamfactor Studio tahab neid tutvustada, siis kingin koostöös nendega ühele inimesele selle komplekti. Täpsema info leiad minu Instagrami kontolt @marijaanus.

Kui aga oled liiga kärsitu ja tahaksid kohe hakata nende imeviguritega kodus möllama siis Glamfactoris on need hetkel korraliku soodukaga. Komplekti hind on €75, eraldi ostes €27 pudel.

Aa, ja üks hoiatus ka Glamfactor Studio juuksur Eneli poolt - kui paned Olaplex No. 3 ööseks pähe, siis soovitatavalt ajal kui mees komandeeringus on. Not lookin' sexy! 

Nali naljaks aga nüüd kiiresti Instasse ja võib-olla kahe nädala pärast oled just sina see, kes on sammukese tervematele juustele lähemal!







Comments