Ööloom


Kolimise käigus tuli asjade vahelt välja mu Ööloom tudumask. Vaatasin seda Vanakuus asju pakkides ja mõtlesin, et ah võtan kaasa ehk läheb vaja. Siiani otseselt vaja ei ole läinud, sest meil on alati magamistoas hästi paksud kardinad ja lennukis ma reeglina ei maga aga Miale on sellest maskist rõõmu palju. Pidevalt tahab selle ette panna, siis ära võtta. Siis pean mina selle ette panema ja siis ära võtma. Tita peab maskiga magama ja mõnikord kutsu ka.

Selle Öölooma kinkisid mulle kallid kolleegid Teliast enne dekreeti jäämist. Ja see oli nii super kink, sest ma olin rasedana väga kehva unega ja samal suvel ööbisin tihti õe või ema juures tubades kus olid akna ees ainult õhukesed kardinad. Siis aga sünnitasin ära ning suht kohe tuli ka pime sügis peale. Või no ega ma enam palju mujal kui kodus ei ööbinud ka. Ja see tore mask sai koos muu kolaga sahtlisse topitud. Uuel suvel see mulle enam meelde ei tulnudki. Aga seda suurem on rõõm nüüd.

Ja miks ma sellest üldse kirjutama hakkasin on see, et sain täna Miast selle maskiga need toredad pildid. Ja imeilus lumivalge Ikea voodipesu vajab ka näitamist.

Good night, sleep tight, and don’t let the bed bugs bite!Comments