Uues kodus

Lõpuks!

Meie uus kodu asub väga vana ilma liftita maja neljandal korrusel. Meie kodus on võrkkiik, hästi kõrged laed, aknaga vannituba, infrapunasaun ja suure toa peal on poolkorrus. Tube on kaks. Aknad on suured ja avanevad maja betoneeritud sisehoovi. Miks see betoneeritud on ma ei tea, mina paneks sinna hoopis muru kasvama või ehitaks basseini.

Täna kui poodides käisin siis tundsin, et elan tõesti suures linnas. Meie Nagyszombati tänava kodu läheduses ei tekkinud seda tunnet kordagi. Siin on metroo kohe maja kõrval, ilmatu suurde kaubanduskeskusesse jõuab kolme minutiga ja miljon pisikest kebabi putkat ootavad 24/7 kundesid. Üldse on hästi palju poode ja kohvikuid ja putkasid. Ei puudu ka kerjused ning pidevalt kiirustavad linlased. Kõik on suurlinnale kohane ja kirju.

Kolimine läks meil ilma viperusteta. Kahe korra taksosõiduga olid kõik meie kompsud liigutatud ja esimesest hetkest peale tundsime end uues kohas väga hästi. Ma muidugi ootasin seda kolimist ju juba jõuludest saadik ka. Seega on ekstra tore, et end juba teisel päeval väga koduselt tunnen. Ja nüüd ootan ma kevadet. Mul on pisikesed pidepunktid mis aitavad kevadel kiiremini tulla. Esimene oligi kolimine, nüüd teine tuleb minu sünnipäev veebruaris, kolmas on Silveri sünnipäev märtsis (ma proovin seda sel aastal mitte ära unustada) ja siis kui on Silveri sünnipäev peaks ka kevad juba Budapestis kohal olema.

Aga enne kevadet ootan veel meie Ikea kaupa mis peaks saabuma homme õhtupoolikul. Ja see ei ole mingi lihtne tellimus, ma juba tunnen nendele kulleripoistele kaasa. Miks? Ma ju mainisin, et elame neljandal korrusel ja lifti ei ole. Me tellisime suure peegli, potte-panne, kahvleid-nuge, kausikesi, vaibakakesi, korvikesi, kummuti, riiuli ja kirjutualaua... eee ja vist oli veel midagi aga Ikea tellimusest, teenindusest ja muust sellega seonduvast plaanin ma eraldi postituse kirjutada. Vist. Ma ei tea ka tegelt. Elame-näeme.

Aga jep, uues kodus on hea ja head ööd!

Comments

  1. Jeeee🎉🤗 juba tahaks külla tulla. Mul nii hes meel teie üle !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo me ka ei jõua juba ära oodata teid, nii väga tahaks juba näha <3 <3

      Delete

Post a Comment