Väikesed väljakutsed

Mulle meeldib täiega erinevates väljakutsetes osaleda. Hahhhaha, elu vist ei esita mulle piisavalt challenegeid, pean kunstlikult elamusi juurde tekitama. Mu lemmikud on jooksu- ja smuutiväljakutsed, sest neid tehes saan jääda ühe jalaga oma mugavustsooni ja teisega sealt välja astuda.


I know, mõnel võib ikka päris kopp ees olla mu smuuti piltidest Instas. Aga ma lubasin endale, et Instasse pilte lisades ei kaalu ma seda mis teistele meeldida võiks vaid lisan sinna pilte mis mulle endale olulised on. Ja ausalt, smuutid on! Hetkel teen ma kaasa väljakutses milles on vaja juua iga päev 10 päeva järjest ära üks smuuti. Tead, see ei ole tegelikult mulle suurem asi väljakutse, sest ma joongi iga päev vähemalt ühe smuuti ära. Aga ma osalen ikka, sest peale smuutide meeldib mulle olla ka osa millestki suuremast. Mulle meeldib teha midagi koos paljude inimestega. See on nagu rahvamaraton aga igaüks osaleb oma kodus, oma köögis ja oma blenderiga.

Pikemaajalise väljakutsena püstitasime koos treener Susaniga (Instagram: @treenersusan) mulle aasta eesmärgiks joosta iga kuu vähemalt 50 kilomeetrit. Mõni päev mõtlen ma, et mis see ikka ära on. Ja järgmisel tekib mul selline tunne, et ma olen sõge, et endale selliseid eesmärke sean. No mõnikord ju lihtsalt ei viitsi. Või olgem ausad, mõnel päeval ei ole mul võimalik jooksma minna, sest ei ole last kuskile panna või olen haige või... või no ega muid takistusi mul tegelikult ei olegi. Ja tead, mul on selline hea jooksuring kus pean alles teisel kilomeetril valima kas jooksen kolm või viis kilomeetrit. Tihti mõtlesin selles punktis, et ma olen niigi tubli, et tulin ja jooksen vutt-vutt koju tagasi. Aga nüüd ei saa ma enam nii mõelda, sest selliselt ei pruugi ma oma kilomeetreid täis saada. Nüüd mõtlen alati, et kui olen juba väljas siis pean andma endast maksimumi. Mõtlen, et ma jooksen täna viis ära ja siis võib-olla kui homme ei viitsi eriti joosta jooksen kolm. Aga no homme jooksen ikka viis, sest ülehomme võib-olla ei viitsi kohe üldse joosta... Ja nii need botased kuluvad. Aga jah, kui laiskus ka arvesse võtta, siis on need 50 kilomeetrit kuus mulle üsna suur väljakutse.

Ja siis teen veel neid väikeseid väljakutseid ka milles ma end nii koduselt ei tunne. Ja need meeldivad mulle ka väga. Näiteks "100 kükki päevas" väljakutse eelmisel suvel oli üks raskemaid aga ka tõhusamaid ja ma teen seda väikestviisi siiani. Okei, 30 päeva tegin iga päev täpselt 100 kükki. Nüüd teen mõnel päeval 40 ja järgmisel päeval 120. Siis ühel päeval teen ainult 10 ja järgmisel jälle 100. Aga viimati tegin ma vähem kui 10 kükki päevas eelmise aasta mais. Hetkel on mul käsil ka 30-Day Abs Challenge. 30 päeva järjest teen iga päev istessetõuse, flutter kicke ja planku. Tegin ka before pildid. Kui after piltidel on midagi mille üle uhke olla siis jagan neid sinuga ka. Varsti paistab, täna on juba väljakutse 10. päev.

Sa tead ehk kui üksluine võib koduse emme elu olla ja need väikesed võitlused iseendaga annavad mu elule päris palju särtsu juurde. Tekitan ise endale võimaluse teha midagi teistmoodi kui tavaliselt, või rohkem kui tavaliselt ja iseennast sellega ületada. Hea tunne on ka lihtsalt midagi ära teha, linnuke kirja saada ja mõelda, et jess ma olen ikka nii tubli- ära tegin!

Lisaks enseületusele tahan teha midagi iga päev 3, 10 või 30 päeva järjest. Ma tahan olla püsiv ja järjepidev. Ja muidugi ilusat peput ja lamedat kõhtu tahan ka.

Uute väljakutseteni, namaste ja näeme jälle!Comments