Vannitroll Mia ja Pure Beginnings vanniõli

Juba oktoobris kirjutasin postitiuse beebidele mõeldud Pure Beginnings shampoonidest, vannivahust ja hambapastast. Hiljem saime Heveren.ee e-poest juurde veel vanniõli ja ihukreemi. See kreem kahjuks ei niisutanud Mia eriti kuiva nahka piisavalt aga vanniõliga oleme me mega-mega-mega rahul ja kasutame seda igapäevaselt. 


Mia on selline vannitroll, et kui ma juba poole sõnaga jutu sees mainin sõna "vann" siis hakkab ta särki üle pea sikutama ja vannitoa poole liduma. Kuna ma ise ka päris palju vannis käin siis nüüd ütlen tavaliselt Silverile, et ma lähen kas vette või sinna kus ma üksi saan olla. Aga jah, mul on tunne, et ta hakkab vaikselt ka seda koodikeelt lahti haukama, sest üksi saan ma olla seal heal juhul kümme minutit ning siis ta juba lõgistab ukselinki ja nõuab vannituppa laskmist. Ühesõnaga meie kodus ei ole võimalik vannis käia nii, et Mia sellest osa ei saa. 

Kuna igapäevane ligunemine kuivatab ta eriti karedat nahka veelgi paneme vanni alati ka törtsu seda Pure Beginnings vanniõli. Ilma selleta olin kütteperioodi alguses päris hädas, sest meil kulus nädalas terve tuub Bepanthen kreemi. Pärast vanni kreemitame ta ikkagi korralikult sisse aga kuna nahk on õlist veel elastne ja pehme siis ei kulu kreemi nii suures koguses.  Ja I know, et Bepanthen ei ole vegan ega ka crueltyfree aga ma ausalt ei ole veel ühtegi Miale sama hästi sobivat kreemi leidnud. Olen üht-teist katsetanud aga siis lõpuks jäävad need pudelid ikka seisma ja mina pean need ise mossis näoga lõpuni kasutama. 

Ja veel. Oktoobri postituses kirjutasin ka seda, et meil oli endiselt probleem beebikõõmaga. Tänaseks on see kõõm kadunud. Ma küll ei tea kas see on tänu Fun Time shampoonile või kadus see lihtsalt ära selle kasutamise perioodil, sest titekõõm peaks ju lõpuks ise ka ära kaduma. Ma ei teagi, on vist nii?  Aga mida ma öelda tahan on see, et väga hea shampoon on, lihtsalt ei julge ma seda kõõmavastasena reklaamida. Meil aitas, mine tea kuidas teistel. Mia juuksed on võrreldes oktoobriga ka palju kasvanud ja pealagi ei paista enam läbi ning ma tegelikult ei teagi täpselt kui kaua tal seda kõõma enam ei ole. Väga tähelepanelik minust, eksole.

Kokkuvõttes olen ma väga õnnelik, et tänu Heveren.ee e-poele Pure Beginnings toodetega tuttavaks sain. Leidsin päris mitu lemmikut ja jään neid kindlasti ka edaspidi kasutama. 

Veel õnnelikum oleksin ma siis kui Miale ikkagi mingi hea kreemi ka leiaksin. Kui sa tead mõnda eriti head vegan ja kurjusevaba beebikreemi siis palun ütle mulle ka! Kui ei tea siis ei ole ka midagi. Võtan asja lihtsalt ise jälle tõsisemalt ette ja hakkan Googel-moogeldama.

Bye!

"There must be quite a few things a hot bath won't cure, but I don't know many of them." Sylvia Plath

Jep. Ma just Googeldasin "Bath quotes". ☻ 

Ok, head ööd!



Comments

  1. Haa, see on väga hea Plathi tsitaat, kirjutan kahe käega alla. Ainult et Plath vist lõpuks ikka leidis midagi, mille vastu kuum vann ei aita, vaid gaasiahi :) kahju, et tollal tänapäevaseid psühhiaatreid/-olooge polnud. Mida kõike ägedat ta poleks kirjutanud, kui oleks kuuma vanni juurde jäänud ekstreemsema lahenduse asemel!

    Bepantheni proovin järele. Äkki sobib meie omale ka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh jaa.. seda küll kui Plathist rääkida. Aga Bepanthen on jaa hetkel ainuke mis Mia nahka pehmena on hoidnud.

      Delete

Post a Comment