Iga ilmaga, natuke juttu Naïf ilmastikukreemist + sooduskood

Me olime üle-eelmisel nädalal Miaga ainukesed inimesed tuulisel mänguväljakul. Olime küll korralikult riides, ninapeal kreem ja soojad kindad käes aga siiski tekkis mul mõte, et ehk oleks pidanud ikka ka tuppa jääma. Või õigemini. Mial olid soojad kindad käes, mina unustasin enda omad tuppa ja kuna elame ilma liftita maja neljandal korrusel siis pidasin lihtsamaks oma dressika varrukad hästi pikaks venitada ja oma külmetavad näpud nende sisse sooja peita. Vähemalt oli mul Mia õuekreem kaasas, ma määrisin seda peale. Tegi palju paremaks küll.

Enne õue minekut panen Mia ninale, lõuale ja põskedele Naïf Weather protection kreemi. Mial on väga-väga kuiv nahk ja me oleme pidevalt hädas talle sobivate kreemide leidmisega. Tihti need hoopis kuivatavad nahka niisutamise asemel. Seda kreemi aga julgen tõesti kiita, see hoiab naha niisutatuna ning näole ei teki tuulest tingitud punetust ega ketendust. Proovisin selle ära ka oma külmetavatel kätel ning see kreem jätab tõesti nahale justkui õrna kihi peale kaitstes seda tuule ning külma eest. Ja kas ma juba mainisin, et see lõhnab imeliselt? Ei? No ausalt, see lõhnab paremini kui mu uus parfüüm.


Siin Budapestis on kohe mänguväljakud tühjad kui ilm veidi jahedam on, kui natuke lumekest sajab või kui hommikune vihm on suured loigud keset mänguväljakut tekitanud. Eestis tunduvad emad pigem seda tüüpi, et ei ole halba ilma vaid on vale riietus. Ka kärutamas näeb siin emasid vaid kenade ja päikeseliste ilmadega.

Kui ma mõningate kohalike laste riietust vaatan, siis ma saan tegelikult ka aru miks neid lapsi kevadiselt heitlike ilmadega pigem toas hoitakse. Kellel pole mütsi, kel kindaid. Jalas ei ole kilepükse ega korralikke pakse saapaid. Mia on nende laste kõrval nagu kubujuss sisse mässitud. Ok, kinnaste puudumisest saan ma aru, see ei pruugi olla ema valik. Mõned põngerjad ju teadupärast kindaid kanda ei armasta. Aga soojad tuulekindlad püksid võiksid ju lapsel olemas olla. Või on tõepoolest lapse tervise huvides parem tubane režiim.

Meie tõesti käime suht iga ilmaga jalutamas, liivakastis mängimas või mänguväljakul kiikumas. Kusjuures tol päeval mida eelnevalt kirjeldasin oli sooja +6℃ aga tuul oli mega. No mega tuul oli. Jäine ja vastik. Mial ja ka mul endal olid pidevalt pisarad silmas. Puu otsast sadas oksapudi alla ja tänavate tolm keerutas poole meetri kõrgusel asfaldist. Aga väljas me tunnikese olime. Tegime mõned liivakoogid, kiikusime ja lasime paar korda liumäest alla. Just, lasime liumäest alla. Mina lasin ka.

Hetkel on meil siin küll ilmad juba täitsa soojad aga mõned päevad veel endiselt üsna tuulised. Ega asjata öelda, et kevadised ilmad on heitlikud.

Nii et soojalt riidesse ja kevadele vastu!

Ja veel, kui sul tekkis ka huvi proovida Naïf  ilmastikukreemi siis saad selle osta mediron.ee e-poest. Koodiga MARI15 on seal kõik Naïf tooted 15% soodsamad.







Comments