Mia tõukekas

Ostsime eile Miale tõukeratta. Esialgu plaanisime osta talle jooksuratta aga otsustasime ikkagi tõukeka kasuks. Seda sellepärast, et Mia kaaperdas mänguväljakutel teiste laste tõukse. Ta proovis nendega sõna otses mõttes ära põgeneda. Pisarate ja nutu saatel sain ma muidugi teiste laste varanduse ta kindlast haardest kätte aga mul oli iga kord temast tõeliselt kahju. 

Leidsime Decathlon spordikaupade poest ilusa pisikese tõuksi, juurde ostsime ka kiivri. Turvalisus ju ennekõike. Kokku läks komplekt maksma €33.

Eile õhtul harjutas Mia oma uue tõukekaga sõitmist toas ja täna tegime esimesed tiirud õues. Tundub, et pliks naudib täiega. 

Kui ta suvel juba nii pro on, et ta jaksab sellega mängukale sõita siis ostan endale ka tõukeratta. Ma sain oma esimese jalgratta kui olin kahekümne viie aastane. Miks siis mitte kolmekümne üheselt oma esimene tõukekas osta.

Olen avatud uutele tuultele!







Comments

  1. Nii vahva! Aga sain just ükspäev prillipoes targemaks. Tahtsin Hugole päiksekaid osta ja müüja küsis, et miks? Nii väikestel pidid silmad kiirelt harjuma päikeseprillidega ära ja pärast tekib vale valguse tunnetus. Lihtsalt infoks :) soovitas vôimalusel kasutada nokaga mütse ja päikeseprille kasutada näiteks soojamaa reisil v suusareisil, kus lumelt ka peegeldab. Aga teie olete nii vahvad ja see kollane tõuks näeb nii suvine välja!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, ma pole osanud sellise asja peale mõelda isegi. Ma olin just rõõmus, et neid ees hoiab :D Eelmisel aastal ta veel kiskus neid pidevalt ära. Aga selles jutus on iva sees. Aitäh sulle, nüüd tean teadlukult reguleerida seda, et ta liiga palju nendega ei oleks!

      Delete

Post a Comment