Uus lemmik- LUSH tahke šampoon

Sa arvad ka, et tahke šampoon on veidi ekstreemne? Ära muretse, ma arvasin ka seda.

Aga oma suures pakendite vähendamise tuhinas on tee mind üha tihedamini LUSH kauplusesse viinud. Viimati kui seal käisin siis mõtlesingi, et proovin selle tahke šampooni ka ära.

Ja hea on, et proovisin, sest see on üks mu lemmik ilutoote avastusi viimase aasta jooksul. Või siis kogu elu jooksul. Minu jaoks on see midagi täiesti uut ja no nii geniaalne. Ja mugav peale kanda. Mu paksud, isegi veidi villased, juuksed saavad ühe pesuga täiesti puhtaks.

Kõige skeptilisem olin ma selle pealekandmise suhtes. Et nagu seebiga pesen pead? Juukseid ikka pärast kammida annab? Kahtlane, kahtlane.

Aga jah. Just nagu seebiga peseks pead. Ma ajan selle enne käte vahel vahuseks ja siis hõõrun selle tükiga ka veel kergelt siit ja sealt. See tükk on pehme ja läheb kenasti vahule. Maha pesemine on sama mis vedela šampooniga. Aga minu juuksed ei jää kindlasti kehvemini töödeldavad kui vedela šampooniga pestes. Igal juhul pean ma alati ka palsamit kasutama.

Vot. Elu on imelik asju täis. Ja kui neile võimalus anda siis võib enda jaoks midagi väga huvitavat ja vajalikku avastada.

Kindlasti jään ma seda LUSH Honey I Washed My Hair tahket šampooni veel pikaks ajaks kasutama!



Comments