HOIA kehaniisutajad ehk suveks siidiseks ja sädelevaks

Kuigi ma olen suur Eesti asjade fänn, siis Eesti kosmeetika kasutamisel ei ole ma Puhtast Loodusest palju kaugemale jõudnud. Tänu Pure Cosmetics Eestile avanes mul võimalus Hoia Homespa kehavõid ja tsingiga kehavahtu proovida.

Pean mainima, et need kreemid näevad väga söödavad välja, eriti beebivaht. Ma nägin kunagi, et see treener Heldemeel reklaamis Hoia asju pistes kreemise näpu suhu. Ma mõtlesin seda vaadates, et misasja? Ikka väga imelik... miks peaks keegi kehakreemi sööma? Noh, ja nüüd tuli mul endal ka suur tahtmine neid kreemiseid näppe suhu pista. Hahhhaa... Seda mõistad vist alles siis, kui seda beebivahu purki enda käes hoiad ja näpu sinna sisse pistad. See lõhnab nagu magustoit, ja näeb välja nagu magustoit. Aga ma ei söönud seda. Määrisin siiski ainult peale.


Kehavaht tsingiga leevendas Mia naha olukorda üsna hästi. Just leevendas, sest kasutasime seda enne kui Mia ekseemi diagnoosi sai, ehk n-ö tavakreemid ei pidanudki tema nahka päris korda tegema. See vaht muutis naha ka probleemsetes kohtades pehmemaks aga kahjuks väga lühiajaliselt. 75 ml kreemi kasutasime me ära vähem kui nädalaga. Õnneks on meil üks veel. Hetkel teen Miale hormoonkreemi kuuri ja ka ülejäänud keha niisutamiseks sain arsti käest spetsiaalse kehakreemi. Teise potsiku Hoia kehavahtu proovime ära siis, kui Mia nahk on terve.

Monoivõi on kookosõli baasil kehaniisutaja. Esimese asjana tulistan kohe selle ära, et ma ei ole suur õliste niisutajate fänn. No, ebamugav on õline olla. Tooli peale istudes jääb jälg järele. Ja tallaaluseid kreemitades on pärast libe astuda... või peab sokid jalga panema. Ok, ütleme nii, et seda ei suutnud ka Hoia monoivõi muuta. Mulle ei meeldi endiselt õline olla.
AGA. Õhtul mõnus soe vann teha ja pärast seda end selle võiga sisse mätsida, ning siis kiiresti puhaste linade vahele puhkama heita, on võrratu! See lõhnab imeliselt ja see niisutab tõeliselt hästi.

LISAKS on see väga-väga hea vahend tätoveeringute hooldamiseks. Mul on tunne, et mu tätokad on peale selle võiga kreemitamist palju erksamad, must on mustem ja nahk on tunduvalt elastsem.

JA VEEL on see või mulle asendamatu pärast epileerimist. Minu epileerimise rituaal on nüüd selline, et peale karvaeemaldust koorin nahka oma hommikukohviga ja siis panen peale monoivõi. See leevendab väga hästi punetust ja tänu sellele, et see niisutab hästi, on ka sissekasvanud karvu palju vähem. Kui ma nüüd järjepidev olen, on mul lootust endale suveks siidised sääred saada. Hahhha, ma pole tegelikult selles epileerimise asjas üldse järjepidev. Aga näis kuidas sel korral läheb.

Ühtlasi on see ka hea juuksemask ja vanniõli, kuuldavasti ka päevitusjärgne kreem. Ehk hoolimata sellest, et mulle ei meeldi selle võiga tervet keha igapäevaselt niisutada on Hoia monoivõi minu vannitoas (khmm.. tegelikult hoian ma oma kreeme küll riidekapis aga saad aru küll mida ma mõtlen) väga olulise koha saanud. Mulle meeldib nii väga, kui ühte asja saab kasutada mitut moodi. Vähem potsikuid, lihtsam elu.

Ja kui jutt juba potsikutele läks, siis Hoia võtab kõik oma toodete pakendid suurima rõõmuga tagasi. Need võib neile postiga saata või ise Saaremaale kohale viia. Mina kavatsen isegi oma Ungaris kasutatud kreemide potsikud Eestisse kaasa võtta ja neile Saaremaale tagasi saata.

Hoia valikust leidsin veel ägedaid asju, näieks meeldivad mulle eriti need sädelust sisaldavad potsikud. Ooo ja see kehašokolaad, see näeb nii maitsev hea välja!

Ma pean seda proovima!

Suvel oleks ju mega, kui saaksin oma jalad siidiseks, mõnusalt pruuniks ja kergelt sädelevaks.

Ühesõnaga, hoia ja poputa ennast!
Varsti on suvi!









Comments