Teistmoodi turistid

Hetkel on Budapestis meie sõbrad Sten ja Maria oma õdedega.

Käime küll mööda erinevaid vaatamisväärsusi ja järgime ikka ka nimekirja asjadest, mida Budapestis kindlasti on vaja teha, aga kõike veidi teise nurga alt.

Guljašš supp ✓
Termid ✓
Margiti saar✓
Unikum ✓
Ruin bar ✓
Humana vintage ✓
Sputnik vintage ✓
Vähemalt üks kirik ✓
Gelato Rosa✓
Pálinka ✓
Juudi kvartal ✓
See rullis sai
Comics shop
Loomaaed
Szimpla pühapäeva turg
Stika Budapest kohvik
Dobrumba restoran
Hea vaade
Rohkelt tsilli ja aega nautimiseks
Ruumi spontaansuseks ja üllatusteks

Eelistame kõrvalisi ja huvitavaid tänavaid, ruin bare. Vintage poode ning turgusid. Veedame aega tsillides, veinitades ja jalutades. Meie Miaga küll kogu programmi kaasa ei tee aga siiski maksimaalselt ning naudime väga.
Ka Mia naudib alati, kui meil Eesti sõbrad külas on. Ta kindlasti ei mäleta neid... aga ma usun, et ta loeb meid Silveriga ja saab selle järgi aru, et tegu on omainimestega.

Täna käisime me Margiti saarel Palatiniuse termides. Ausalt, mul oli selline tunne, et meie Silveri ja Miaga oleme ka puhkusel. Olime oma kodust vähem kui kaheksa kilomeetri kaugusel aga mul oli selline tunne nagu me oleksime soojale maale puhkama sõitnud. Nii mõnus oli! Kõik oli tore ja super ja mega. Ja ma ei liialda.

Ilmad on megad, seltskond on hea.

Mul on tegelikult natukene kahju, et mina olen pidanud Miaga kõik päevad kella seitsmeks koju tulema, aga... ühel päeval teeme me nii, et mina lähen tüdrukutega välja ning Silver ja Sten jäävad Miaga koju.

Siis saan mina ka huuled punaseks värvida ja end veidi tuulutada. Veinitada, jutustada ja korraks rutiini unustada. Mul on seda vaja!

Homme läheme me Szimpla Sunday marketile, sööme kõhud täis ning külastame Buda kindlust. Vaatame vaadet ja ehk sõidame köisraudteega, kui võhma jätkub läheme võib-olla isegi Citadellasse. Mine tea. Hetke plaanid on sellised. Eks näis, mis homne päev toob. Või õhtu.

Aga olen kindel, et ka homses saab olema palju puhkuse vaibi, õnne, rõõmu, sõpru, sooja, head sööki, naeru, veini ja jalutatud samme.

Aga eks homme näeme!











Happy fam :D 

Comments