Hoia Homespa, minutitega Shrekist sädelevaks kaunitariks

Juba päris tükk aega tagasi sain ma Hoia Homespa meeskonnalt kingituseks mõned näo- ja kehahooldustooted. Varem olen ma Hoia valikust proovinud monoivõid ja beebivahtu. Viimast siis enamjaolt Mia peal. Mõlema niisutajaga jäime me väga rahule, täpsemalt saab lugeda siit.

Nüüd leidsin pakist päris mitu asja Hoia sädelevast sarjast ja et mulle see kuld ja kard päris pähe ei lööks, oli ka üks roheline näomask kaasa pandud.

Igapäevaseks kehahoolduseks meeldivad mulle endiselt kõige enam kreemid aga õlibaasil tooted on mulle väga armsaks saanud.
Eriti need Hoia omad... hehheee, äkki sellepärast, et ma ei ole muid kasutanud? Ei. Ikka sellepärast, et need on head! Ja väga hästi imenduvad. Mis on minu jaoks väga-väga oluline. Jah, mulle ei meeldi endiselt õline olla.

Esimese asjana pean ma ära ütlema, et kogu see überblingen on mega! Lausa lõbus! Neil asjadel on selline kena kuldne sädelev sädelus. See ei ole liig ja ei jää võlts nagu need sätendavad geelid ja möksid, millega me end pubekatena särama lõime.

See on luksuslik sädelus.

Ja muidugi, lisaks sulle endale sädeleb ka su vann. Isegi su mees sädeleb natukene, su kardin sädeleb ka veidi (sest ilmselgelt tõmbad sina ju ka kardina alles siis ette, kui sa juba paljana vannist välja tuled). Ma arvan, et isegi su lemmikloom hakkab sädelema, sest kindlasti teed sa pärast spaprotseduure talle ühe pika pai.
Laps on ainus, kes ei sädele. Sest laps magab, kui ema koduspad teeb.
Ok, alati mitte.
Täna tegin ma endale hommikul kiire šokolaadi hoolitsuse ja arvata on, et Mia oli seal kohe ninapidi juures. Ja arvata on, et see nina kohe ka sädelema hakkas.

Kogu maailm saab haldjatolmu täis.

Mul ei ole olnud kunagi lõbusamaid ja luksuslikumaid kehahooldusvahendeid. Kohe tahan neid kasutada, tahan maskitada, koorida ja kreemitada. Ma tahan sädeleda! Homespa osa Hoia nimes on 100% õigustatud.



Aga mõned märkmed, mis ma Hoia tooteid kasutades tegin.
Proovisin olla kriitiline.
Ausalt!
  • Hoia päevitusõli on tõeliselt hea. Üliniisutav, hästi imenduv ja väga hästi päikesepõletust ennetav aga see määrib valgeid riideid. Rikkusin sellega ühe Silveri haista-gängi-maika ära. Hmm.. tegelikult ei olegi sellest nii kahju. Sorry Silver! ♥ (Muudatus: see plekk tuli kahjuks ikkagi pesus välja! :D)
  • Rehab näomask on tõhus ja väga silendav. Hahhhaa ja lõhnab täpselt nagu mu Kreetalt toodud ürdisegu. Väga ürdiselt. Ei, kohe väga-väga ürdiselt. Mulle hullult meeldib, kohe selline maalähedane tunne tuleb, nagu oleks murueit ise selle maski oma salajase retsepti järgi kokku seganud. Ja muidugi ekstra punktid klaaspakendi ja selle eest, et mask on purgis pulbrina. Ise on vaja sellele kuuma vett lisada ning mask kokku segada. Jällegi väga lõbus spaõhtupoolik on garanteeritud. Khmm. Mia kartis mind selle maskiga ja käis mitu korda vannitoas piilumas, kas emme ikka ka lõpuks selle rohelise jampsi alt paistma hakkab.
  • Esialgu olin ma kimpus kehašokolaadi hoiustamisega aga õnneks sai mul Lush šampoon suht samal ajal otsa ja selle karp jäi vabaks. Sinna sobib ideaalselt ka see sädelev šokolaad sisse.
  • Mul ei õnnestu neid asju kuidagi alla 25℃ hoida. No, pole kodus sellist kohta kui väljas on 35℃. Ehk soojamaareisile soovitan kaasa võtta juba vedelaid õlisid... Hehhee, õnneks on neil olemas ka sädelev päevitusõli! Aga kehašokolaad on soojaga lihtsalt pehmem ja ehk kulub seda veidi rohkem kui võiks/peaks, aga ära sulanud ta ei ole. Samuti on  mul õnnestunud vahud hoida oma algses vormis, aga hästi kahju on monoivõist. See sulas mul juba esimeste kuumade tulekuga ära. Nüüd hoian seda potsikut külmkapis ja urgitsen sealt lusikaga võid välja. Igatsen natuke seda mõnusalt tekstuuri, mis sellele alguses oli.
Ja ausalt, mul ongi ainult kiitvad sõnad ka sädeleva koorija, kehavahu ja kehašokolaadi kohta öelda. Aga kui ma saaksin neist ainult ühe valida, siis valiksin ma kehašokolaadi. See on nii mõnus ja minu jaoks midagi täiesti uut! Kehamask. Keha jääb pärast selle kasutamist nii pehme ja sädelev... ja see teeb ka kooriva töö hästi ära.
Aga kindlasti pese see hästi korralikult peale protseduuri maha (nagu ka pakendi info ütleb). Esiteks sellepärast, et kui sul on valged rätikud, siis jäävad need vastasel juhul pruunitriibulised. Ja teiseks sellepärast, et kui avastad käe pealt mingi pruuni möksi, siis (eriti laste ja loomadega koos elades) ei ole kindlasti su esimene mõte, et aaa see on see Hoia kehašokolaad. Kindlasti nuusutad sa seda jama enne kaugelt ja väga skeptiliselt.

Oh, ja kogu see piparmünt. Piparmünt on mu selle suve lemmik. Pärastlõunase kohvi asemel joon ma piparmünditeed ja keha koorin kohvimündi koorijaga. Või hoopis piparmündi kehašokolaadiga... hea ikka kui inimesel elus valikut on. Ah, ja Joik näovesi, mis mulle ka väga meeldib, on piparmündiga.

Piparmünt, piparmünt, piparmünt. Piparmünt on mu lemmik!

Ja lõpetuseks eriti fun fact - ma ei saa Hoia kodulehele minna ilma, et ma avastaks jälle asju mida mul hädasti vaja on... 

Eelmisel nädalal ostsin ma oma Hoia perekonda juurde aaloesprei ja roosivee. Need ootavad mind juba Haapsalus. Mulle hullult meeldib oma nägu ja kaela kuumal päeval näospreiga värskendada ning need kaks pudelikest tunduvad selle jaoks just ideaalsed. Pluss julgen neid ka Miale peale piserdada, igasugust näovett või face misti ma ei julgeks. Aga kui olen need ära proovinud, siis kindlasti kirjutan oma kogemusest ka pikemalt! 

Kõik. 
Tänaseks aitab kiitusest Hoia Homespa aadressil. 

Joon oma piparmünditee lõpuni ja ootan Silverit edasi. Ta peaks tunnikese pärast juba koju jõudma! 

Jeee! 














Comments

  1. Liisu kasutab Hoia roosivett "parfüümina" :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. See ka nii vahva mõte! Arvan, et sellest saab ka minu suvelõhn! :)

      Delete

Post a Comment