Mida ma vihkan tootearvustusi lugedes

Ok, tegelikult vihkan ma kahte asja.

Üks ja vähe vähem närvi ajav asi on see, kui blogipostituses ei ole kirjas kasutajakogemust, vaid see, mis on toote etiketil ja kodulehel juba kirjas. Tere sina, igaüks oskab ise ka lugeda, mis selle kreemi sees on ja miks see tootja arvates parim on.
No, aga nende postitustega on lihtne. Neid ei viitsi ma lihtsalt lugeda.

Aga teine asi.

Sõna TOODE. Jaa, ma tean, et seda sõna on vaja mõnikord kasutada. Ja jaa, see on tootearvustus. Ja ma tean, et tootearvustus on üldine nimetus mingi konkreetse toote arvustamise kohta. Aga faaaak, ma lähen hulluks kui loen postitust: "See on suurepärane toode.", "See toode sobib just probleemsele nahale.", "Ma olen sellest tootest kogu elu unistanud!", "See on mu uus lemmiktoode!", "See toode kestis terve igaviku.". Whaaat? TOODE.
Ütle välja, et see on kreem, millest sa unistad või et see šampoon ei kõlba kassi saba alla ka. Või mikser. Või huulepulk või Fiskarsi käärid. Või see sama kass teab, mis asi see on, aga see sõna TOODE ajab mind lihtsalt niiiiii närvi!

Kas ma olen ainuke?

Kõik.
Edasi olen jälle tore, rõõmus ja optimistlik Mari!

NB! Ma ei ole purjus!
NB! Ma tean, et olen ise ka minevikus sõna "TOODE" veidi (õnneks hästi vähe) kuritarvitanud.
NB! Sorry, kui ma kellelegi ülekohut teen! ⭒

See Marati toode mu seljas on mu selle suve lemmiktoode. Ok, nali naljaks aga tegelt on ka mega hea särk ja hetkel see ka marat.ee lehel soodukaga. 

Comments