Good Bubble lõhnavaba tõhusalt niisutav kehakreem ehk mina otsin edasi, aga sulle soovitan seda

Ma ei tea isegi enam, kui palju erinevaid kreeme ma Mia nahal juba katsetanud olen. Olen neid terve hunniku ise ostnud ja teise hunniku olen kingitustena erinevatelt firmadelt saanud. Kui kreem Miale ei sobi, siis ei ole ma sellel ka pikemalt peatunud, ega ka postitust kirjutanud. Mis sellest ikka rääkida, kui eriti ei aidanud...

Küll aga jah, ise neid lõppe ja poolikuid pudeleid ära kasutades saan ma öelda, et päris jama ei ole meie kätte sattunud.
Kingituste pakkumisi võtan ma vastu ainult #crueltyfree, ja reeglina ka #vegan, põhimõttele kindlaks jäädes. Ise ostes olen selle koha pealt ka mõnel korral silma kinni pigistanud. Harva küll, aga on ette tulnud, sest ma lihtsalt tahan nii väga leida kreemi, mis Mia naha korda teeb! Hormoonivaba kreemi.

Nüüd, tänu Heveren.ee saadetud kingipakikesele, avastasin ma Good Bubble lõhnavaba tõhusalt niisutava kehakreemi. See ei aita kahjuks küll Mia nahka päris korda teha, aga hoiab olukorra enam-vähem kontrolli all.

"Tõhusalt niisutav" on selle kreemi nimetuse juures väga täpselt öeldud. See kreem niisutab väga hästi ja leevendab Mia seljal ning reitel olevaid atoopilisi laike. See jätab naha üldiselt väga pehme ja sileda.

Kahjuks käe sisekülgede ja põlveõndlate eksemaatilise naha jaoks on see kreem veidi liiga kerge... Ehk mina otsin endiselt edasi. Aga sellest kreemist, kui heast leiust, pidin ma kindlasti kirjutama, sest neile, kelle lastel on normaalne nahk või kes igatsevad ise hästi niisutavat ja lõhnatut kreemi, on see ideaalne!

See on päriselt ilma lõhnata kreem. Kohe päris ilma lõhnata. Mitte ka vanakooli kreemi lõhnaga, või mingi muu "lõhnatu" lõhnaga. See ongi ilma lõhnata kreem.

Ja veel saab see kreem muidugi plusspunkte selle eest, et on vegan ja julmusevaba. Ja ka väga hea hinnaga! Olen proovinud tõesti väga palju erinevaid kreeme ja päriselt, see on neist üks tõhusamaid ja ka soodsamaid.

Lisaks soovitan pisikestele Rapuntslitele osta ka Good Bubble pusasprei, see lõhnab väga kommiselt ja harutab tõesti väga hästi pusasid. Ma isegi imestasin, et nii hästi. Meie pere esimene pusasprei ikkagi.

Heveren.ee e-poes kehtib juuli lõpuni kood "mari", mis annab 15% soodustust kõigile täishinnaga kehahooldustoodetele! 

Comments