Vabandused ja öömusid!

Ma tunnen, et pean sinu ees vabandama, sest blogin viimasel ajal väga ebaregulaarselt. Ja vähe. Puhkus ju ikkagi...
Aga aitäh, et siin ikka aeg-ajalt kaemas käid!
Mul on päris mitu postitust kuklas küpsemas, aga trükkimiseni on kuidagi keeruline jõuda. Kord pole aega ja siis on aku tühi ja siis ei ole voolu ja siis ei ole tahtmist ja siis on kuskile juba minek ja siis on juba uued asjad peal ja juba toimumas ja juba läbi.

Näiteks.
Ma tahtsin kirjutada sellest kuidas me Kallis Mari aurikuga sõitmas käisime, ja sellest kuidas me Haapsalu Peetri pitsas kohutava kogemuse osaliseks saime, ja sellest kuidas me Ameerika autosid vaatamas käisime, ja sellest kuidas me mere ääres jalutasime, ja sellest kuidas me seenele ei jõudnud...
Aga tead ju küll, nüüd on sellest kõigest juba nii palju päevi möödas ja kogu lugu ei tuleks üldse nii vahetu ja emotsionaalne kui ma tahtnud oleksin.

Ja päris paljud sõbrannad olen jõudnud ka juba ära näha, ja üldse on meie puhkus väga tegusa ning toreda suuna võtnud.

Iga päev luban endale, et kirjutan meie tegemistest juba sama päeva õhtul... Isegi, kui tulemuseks oleksid väga pildised ja lühikesed postitused.

Ok.
Luban täna jälle, sest sel nädalal on meil plaanis Pärnu lähedal alpakafarmis käia ja reedel uuesti Läänemaale suunduda. Sel korral kindlasti ka seenele minna.

Aga sellest kõigest juba lähemalt siis, kui on õige aeg.

Head ööd ja öömusid!




Comments