5 täiesti lampi fakti minu kohta ehk kõige lambim postitus, mille ma kirjutanud olen

Tõesti-tõesti.
Täiesti lamp teema ja täiesti lambist on sinu ees viis täiesti lampi fakti minu kohta.

1. Ma olen kõige ebamusikaalsem inimene keda sa tead. Vähe sellest, et mul puudub võime viisi pidada, ei suuda ma ka rütmi tunnetada.

Aga mälu on hea, kõik laulusõnad jäävad hästi pähe...

2. Ma olen näinud ära KÕIK Kättemaksukontori osad. Ilma naljata. Ja jah, ma tean, et maailmas on olemas ka kvaliteetsarjad ja ma vaatan ikka neid ka, aga mulle nii väga meeldib Kätemaksukontor. Eriti need vanad osad... Ma ei saa sinna midagi parata.

3. Ma ei suuda endal ise kulme kitkuda. Hästi, viimased pool aastat olen ma pidanud seda ise tegema, ma proovin iga päev üks-kaks karva ära tõmmata, nii hoiab kulmud kenasti korras. Kui asi päris metsa on läinud, siis teen hädapärast ikka ka ühe korraga korda, aga seda läbi pisarate, aevastamise, nuuskamise ja sellise tunde, et saen endal ise pead otsast ära.

4. Ma söön McDonaldsis alati ära enne friikartulid ja alles siis burgeri. Kui ma söön enne burksi, siis friikad ei mahu enam. Ja see oleks ju ilmselge raiskamine. Hahhha, ja segamini süüa või friikaid burksi vahele toppida tundub mulle päris imelik.

Täiesti lamp, I know.

5. Ma sain oma esimese jalgratta kahekümne viie aastasena. Selle esimese jalgrattaga ei sõitnud ma mitte ühtegi korda.

Sa ei tea, mida kogu selle infoga peale hakata?

Ma ka mitte.

Värvilisi unenägusid!Comments