Köögikoll on tagasi

Millal ma viimati kodus süüa tegin? 

No, ma mõtlen päris korralikku sööki. Algusest lõpuni ise, kasutamata poolfabrikaate... 

Khmm... 
Viimati tegin ma igapäevaselt ja päris ise süüa enne Eestisse minekut. See tähendab, et kuskil juuni keskel. Eestis tegime me väga lihtsalt sööki. Kasutasime palju külmutatud köögivilju, juba valmis pihve. Mõnikord tegin väga lihtsat wokki või koorest pastat... That's it.

Ok, eelmisel nädalal tegin ma Miale ühe korra suppi. Tavaliselt tegin ma seda talle üle päeva lõunaks... 

Nädala menüüdest ja tervislikust toitumisest ei hakka ma siinkohal üldse isegi rääkima. See on siit veel üks sammuke edasi.

Hästi lihtne on ju toitu tellida, või osta midagi sellist, mis vajab vaid soojendamist. Aga olgem ausad, eks see, kui palju on toidus armastust, peegeldub ka selle maitses. 

Ma olin ära unustanud kui väga mulle meeldib köögis toimetada. Mulle meeldib uusi asju proovida. Midagi ägedat teha. Algusest lõpuni ise. 

Ma ei ole kunagi olnud köögigeenius, pigem ikka see hull entusiast, kes katsetab ja katsetab. Mõnikord tundub isegi geniaalne, aga järgmisel korral viskab pannitäie kõlbmatut pläga prügikasti ja tellib pitsa. 

Täna äratasin ma endas selle kokkamist armastava köögikolli uuesti ülesse. 

Nii mõnus oli koos pisikese abilisega köögis toimetada. 

Valmistasime meile õhtusöögiks imamaitsva quiche'i. Kuna ma ennem mitte kunagi quiche'i teinud ei olnud, siis googeldasin veidike. Lugesin retsepte ja lõpuks tegime tunde järgi oma versiooni esimesest umbes viieteistkümnest quichest google otsingus. 
Hahhha, nii lihtne on loominguline olla! 

Mia sõi. Silver kiitis ja ütles, et seda peame kindlasti veel tegema. 

Silver pildistas ka, sest ma tegin selle piruka @thyme0ut kokkamisväljakutse jaoks. Teemaks on juust ja seen. Mine osale ka!

Mul on lihtsalt mõnikord kolmandat jõudu vaja, et naasta asjade juurde, mida armastan!

Tänan tähelepanu eest ja head isu!

Comments