Oma aloe mist ehk 100 põhjust miks ma ennast ja oma last pidevalt piserdan + SOODUSKOOD

Ma olen juba pikka aega suur keha- ja näospreide fänn olnud, aga Oma oma (Hahhha, Oma oma kõlab naljakalt) ei ole mulle varem kätte sattunud.

Aga õiged asjad tulevad ju ikka õigete inimeste juurde, ja nii sain ma selle imelise pudelikese kingituseks Oma Care hoolitseva pere poolt.

Oma Aloe Mist on vegan, julmusevaba ja ka vaba igasugustest ainetest ning koostisosadest, mis ei tohiks meie kosmeetika sees üldse olla ehk see ei sisalda lõhna- ega värvaineid ja on parabeenivaba.

Väga hea sprei on. Praktiliselt lõhnatu, hästi imenduv, värskendav.


Mil sajal moel ma seda spreid kasutan?
  • Number üks kasutusala on jahutamine. Ma hoian seda pudelit külmkapis ja nooooo, super on end sellega 36 kraadiste ilmadega jahutada. Jahutan alati ka Mia ja Silveri ära. Jahutan poes käies ja mängukal, rannas mõnuledes ja kodus telksu vaadates. Koguaeg ainult jahutaks. Ja Miat jahutan isegi siis, kui ta magab. Sest mõnikord on lihtsalt nii palav.
  • Hetkel on meil see kasutusel ka Mia pseudohaavade ja -vigastuste ravimiseks. Ei, meil ei tööta plaaster. Meil töötab piserdamine. Kõik algas sellest, et ükskord tuli Mia mu juurde ja näitas oma jalga, et aia on. No, vist lõi ära mängides, midagi näha ei olnud. Ma ei osanud talle muud tarka öelda, kui et tulgu siia, jahutame selle spreiga jala ära. Laps oli nõus. Valu läks üle. Lasin endale ka kohe sahmaka mõnusat jahedat vett näkku ja mõtlesin, et on hea asi ikka küll välja mõeldud.
  • Veel oleme katsetanud seda Aloe Misti sääsepunnidel sügeluse leevendamiseks. Ja aitab natuke isegi. Mul endal ka. Jahutab ja niisutab, võtab hullema sügelemise ära, mitte küll kauaks, aga abiks ikka.

Ja jah. Ma võiksin kraanist ka Budapesti kraanivett pudelisse lasta ja sellega ennast ning oma musirulle piserdada, aga aaloel on teadupärast võime nahka niisutada, rahustada ja hooldada.
Ja see on just see, mida meil pärast pikka päeva väljas või jalutuskäike linnas vaja on.

Ok. Veel kasutan ma seda sama Aloe Misti näotoonikuna ja lasen peale meikimist meigi kinnitamiseks näole. Päeva jooksul isegi mitmel korral... Mitu head ühes - värskendab, hooldab ja hoiab meiki paigal.

Ma olen veel mõelnud, et reisil, lennukiga näiteks, oleks sellest suur abi. Lennujaamade õhk kuivatab ja tihti ei ole lendude vahel aega end värskendada ning piserdamine on siis natukenegi abiks. Hea pudel on ka, mahub kenasti käsipagasisse. Järgmisele reisile võtan selle kindlasti kaasa.

Sai sada täis?

Hästi.

Kallis Oma pere, kas teil seda vett viie liitri kaupa ka müüa on?

Hahhha, nali naljaks, aga nii tore ikka, et Eestis nii head ja puhast kosmeetikat toodetakse! ☀

Rohkem Oma tooteid: https://oma.care/, septembri lõpuni kehtib Oma e-poes kood marioma, mis annab täishinnaga toodetele 15% soodustust.





Comments