Kaks nädalat LUMI Superbloom ööseerumiga


Kuidas ma LUMI Superbloom ööseerumini jõudsin?

Mu õde Kadri saatis mulle ükskord edasi Instagrami postituse sellest, et Eesti kosmeetikafirma LUMI otsib tootetestijaid, kes katsetaksid noorendavat näoseerumit. Ja no, mulle ei ole vaja kaks korda öelda, kui on võimalus testida Eesti looduskosmeetikat.

Khmm, ja kui on võimalus nooreneda.

Saatsin avalduse, ja osutusin valituks.

Super!

Kõigepealt. Trummipõrin! Sinu ees on minu elu esimene videoklipp ehk kiirülevaade minu kogemusest LUMI Superbloom seerumiga:


Nii, ja nüüd natuke täpsemalt. 

Kõigepealt tahan ma öelda hoopis: "Tere jälle, kanep!" 
Hästi, siin koos c-vitamiini, vetikate ekstrakti ja skvalaaniga. Mida aeg edasi, seda enam leian end kasutamas kanepit sisaldavaid tooteid, ja seda nii vannitoas kui ka köögis. Mu süda kuulub kanepiõlile (ja Silverile)!


Minu märkmed:

Ootused on kõrged ja lootused suured, kiri pudelil lubab koheseid tulemusi. Test kestab kokku kaks nädalat, kahe nädala jooksul kasutan ma seerumit igal õhtul. Enne seerumi näole kandmist pesen näo puhtaks ja pihustan peale tooniku. Kui toonik on kuivanud masseerisin näkku seerumi. Ma ei kasuta lisaks niisutavat kreemi, minu nahale on seerum üksi ka täiesti piisav.

1. õhtu ehk uue sõbraga tutvumine.

Pudel on väga ilus, armas pumbaga klaaspudelike. Mitte mingisugust üleliigselt karbimajandust või liiga palju plastikut.
Pudelikese peal on kenasti tootekirjeldus ja seerumi koostis. Kõigist koostisosadest on võimalik kerge vaevaga aru saada. Saan kohe aru, et tegemist on väga puhta koostisega ja loodusliku seerumiga. Seda kinnitab veel ka selle seerumi lõhn, mis esmalt tundub veidike... eeem imelik looduslik. Seerum ise on üsna paks ja veidi kahtlast kollast värvi.

*Masseerib seerumit näole*

Just. Masseerin. Nii on kirjas, ja nii on mõnus. Peast käib läbi veel mõte, et väga oleks vaja seda rullimise kivi, aga näppudega on ka väga mõnus, pole midagi öelda. Nägu on mõnusalt läikiv ja pehme, lõdvestunud. Hommikul vaatan edasi.


1. hommik ehk imede ootel.

Ma magasin väga hästi, kasutan viimasel ajal ka kõrvatroppe. Soovitan proovida, tropid aitavad kerge unega inimestel unekvaliteeti päris korralikult tõsta.

Aga mitte sellest ei tulnud ma siia rääkima.

Magasin esimese öö oma uue seerumiga ära, ja olen väga virge. Hästi maganud. Nägu on pehme, prink ja mõnus.
Vaatlesin ja katsusin oma nägu kohe tükk aega, et aru saada, kas juba on muutusi toimunud. Aga arvestades, et ma ka muidu oma näolapikese eest üsna hästi hoolitsen, siis mingisugust suurt erinevust ühe ööga ei tekkinud.
Aga nägu on mõnus. Ei kisu ega ketenda. Samas ei ole õline ega märg. See seerum on mõnusalt imenduv ja ei jäta näole kihti, ei aja nahka higistama ega ummista poore.

4. hommik ehk imed hakkavad juhtuma.

Hommikul ärgates tundus mulle, et mu jume on parem. Õhtul pigistatud punn ei ole ka nii punnis ja punane... Imed hakkavad vist tõesti juhtuma!

7. õhtu ehk olen avastanud imelise rutiini päeva lõpetamiseks.

Päeval vaatasin ma oma nägu juba kahtlustavalt, vist isegi on vähem kortsukesi ja nägu tundub paremini puhanud. Näonahk on hommikuti tõeliselt hea. CC-kreemi on parem näole panna. Nägu on sile. Ja hästi pehme. Punne ei ole juurde tulnud ja nüüd olen veendunud, et mu jume on tunduvalt parem, ühtlasem.

14. päev ehk loodan, et see seerum kunagi otsa ei saa.

Tänaseks olen LUMI ööseerumit kaks nädalat kasutanud ja peamine muutus, mis minu nahaga on toimunud on see, et mu jume on ühtlasem (piltidelt vist eriti ei paista). Nägu on väga-väga sile, kui näpuga üle naha libistada ei ole tunda ühtegi punni ega karedat kohta. Seerumi lõhna ei tunne ma juba ammu ja ka selle värv ei ole enam isegi mainimist väärt.


Kokkuvõte.

Ma olen LUMI Superbloom C-vitamiiniga ööseerumiga väga rahul.

Kanepi imelist mõju vinnipunnidele olen ma ka enne märganud ja kanepiõli baasil tooteid on mul kapis veel. Ka skvalaan ei ole minu jaoks uus, see on imeline miimikakortsude ja pisemate iluvigade parandaja, annab nahale elastust. Ergutavale C-vitamiinile olen ma tänulik oma naha kirkuse ning elujõulisuse eest ja vetikatele.... eee, peab guugeldama. Hahhha! Hästi. Vetikas neutraliseerib stressihormoonide mõju ja aitab nahal paremini puhata. Aitäh, vetikas!

Loodus, aitäh sulle ja LUMI, aitäh sulle!

Ütle nüüd sina, kas ma näen 31 välja? Hahhha, sa ei pea tegelikult vastama. ☮

Ok, bye ja ilusat pühapäeva!

Pildid:

Pärast teist nädalat (kõik alljärgnevad pildid on ilma meigi ja töötluseta ning hommikul pärast ärkamist tehtud):


Pärast nädalat:


Pärast esimest ööd:


Enne seerumit:



Comments