Pierpaoli kehavaht ja kreem beebidele ehk natuke luksust pisikestele

Enne seda, kui ma Heveren.ee e-poega koostööd tegema hakkasin, ei olnud ma Pierpaoli nimelisest kosmeetikasarjast midagi kuulnud. 
Saime Miaga katsetamiseks Pierpaoli kehavahu ja beebide näo- ning kehakreemi. Nüüd, lähemalt uurides, näen, et neil on olemas ka täiskasvanute kehahooldussari. Kindlasti tahan seda proovida, sest beebivahu ja kreemiga olen ma väga rahul!

Pierpaoli, nagu minu pere kosmeetika ikka, on julmusevaba. 
Lisaks sellele ka vegan ja vaba mineraalõlidest, parabeenidest, parafiinist, SLS-ist ja SLES-ist. Ning et lõpuni hea olla, on ka pudelid valmistatud 100% taaskasutatud plastikust!

See, et ühe beebikreemi nimes on öeldud, et see on ka näokreem, on minu arvates hästi vahva. Mia põsed olid vanasti väga karedad, ja siis ma mõtlesin, et imelik, et lastele pannakse sama kreemi igale poole, samas suurtel on iga asja ja piirkonna jaoks erinevad kreemid. 

Lõpuks jäigi see Mia näokreemiks. Mia kehal kasutan hetkel Pure Beginningsi vanni ja masaažiõli viimaseid tilkasid. See on ka üks imeline asi! 

Aga tagasi selle näokreemi juurde. See on väga mõnusa lõhnaga, hästi imenduv ja siidine. Väga pisikesest kogusest piisab ja lapse näole jätkub sellest pudelikesest väga pikaks ajaks. 

Ka kehavaht kulub meile hetkel väga ära, sest suviti pesen ma Miat tihedamini kehapesuvahendiga. Talvisel perioodil, kui ta nii mustaks ei lähe, piisab minu arvates puhtast veest ja natukesest vannivahust, et laps ilusti puhtaks saada. 
Aga jah, suvel on ju lood hoopis teised. Kõik need mustad varbakesed ja liivased nabad on vaja puhtaks küürida ja kehapesuvaht on selleks just mõnus. Ja pakub ka head vaheldust dušigeelile või seebile. 

Mõlemad, nii kehavaht kui kreem, on hästi mõnusad, pehmed ja ilusas pakendis. Need on natuke isegi luksuslikud, kindlasti poetan need tulevikus mõnda katsiku kingipakki. Arvan, et need on väga sobilikud uue ilmakodaniku päris esimesteks hooldusvahendideks. Just nii õrnad ja head nagu vaja!

Ma lähen lasen nüüd vee vanni, väikesel Mial tuli vannituju. 
Jah, ma tean, et kell on kaks päeval. 

Namaste!



Comments