Minu migreen ja Mia hambad

Mul on tunne, et viimased kaks päeva on kestnud sama kaua, kui viimased kaks nädalat kokku. Päevad olid pikad, postitus neist tuleb lühike.

Mia jorises eile peaaegu terve päeva. Hommikul magasime küll kaua ja mõnusalt, aga juba ärgates oli tal vinguviiul näpu vahel ja tuurid üleval.
Küsis issit, issit mul talle enne reedet anda ei ole. Kisa lahti. Hambaid pesta ei taha. Pissile ei taha. Putru ei taha.

Munaputru ei taha.

Pannkooki?
Pannkook teeb tavaliselt Mial alati tuju heaks, aga eile hommikul võisin ma ka oma pannkoogid teadagi kuhu pista.
Tegin hoopis smuutit. Hea ja lihtne, ja see tegi Mia tuju ka natuke toredamaks, saime sama soojaga ka oma näod ja hambad pestud, pissil käidud.

Õhtul hambaid pestes piilusin talle suhu ja nägin, et tal on tagumised hambad end igemest välja pressinud ehk ma püüan temaga väga kannatlik olla. Tean, et kaheaastane ei ole lihtne olla. Eriti kui hambad kasvavad ja issi igatsus hästi suur on.

Täna oli Mial juba parem tuju.
Õnneks, sest täna hakkas mul pea valutama.

Magasime jälle üsna kaua, kella kaheksani.
Kella üheteistkümneks olid meil kõhud täis ja tujud täitsa head. Aga siis hakkasgi mu pea valutama. Esialgu õrnalt, aga ma tean seda tunnet. Ma tundsin kohe, et õhtuks on asi hullem ja hakkasin kähku koristama. Et ikka enne valmis saada, kui päris siruli olen. Võtsin paar tilka kanepiõli ka sisse, aitas natuke. Koristamine aitas vist ka. Tegin vahepeal isegi väikese selfiesessiooni ja tundsin, et ehk mu pea ei plahvatagi täna.

Aga ma eksisin.

Mia oli vahepeal koristamisest ära tüdinenud ja otsustas ikkagi maurama hakata. Küsis õue.

Pakkisin ta soojalt riidesse ja läksime, jõudsime mänguväljakule. Ta kiikus, lasi kolm korda liugu ja ronis kärru.
Ütles, et tahab koju minna.

Ma olin poolt, sest mu peavalu oli juba silmadeni jõudnud. Kodus tilgutasin veel cbd õli. Mitte midagi. Vaatasime multikat. Seda, mis eile Kanal 2 näitas. Väga vahva oli! Tilgutasin veel kanepiõli, panin Mia magama ja siin ma nüüd olen.

Pea ikka valutab, uni on, aga mõtlesin, et kurdan magamise asemel hoopis sulle, kui raske päev mul oli.

Aga homme on parem, eks?!

Aitäh, et jälle ära kuulasid!Comments