Mõnusad lõhnad ja pehmed vahendid ehk Pierpaoli kehahooldusvahendid täiskasvanutele on imelised

Hops, ma räägin sulle natuke Pierpaoli kehahooldusvahenditest täiskasvanutele. Sain katsetamiseks nende dušigeeli, näovahu ja ihukreemi. Suvel kasutasin Mia pesemiseks ja kreemitamiseks Pierpaoli lastesarja tooteid, neist saab lugeda siit.

Mulle meeldib Pierpaoli juures väga see, et nende tooted on oma pakendilt ja lõhnadelt väga tagasihoidlikud. Need on maitsekad, ilusad ja ka sisult väga head. Ka laste kehahooldusvahendid on ilma liigse sigri-migrita, neid eristab täiskasvanute omadest vaid pisike mõmmi, kes pudelil piilub ja lapsi rõõmustab. 

Hinnad on neil täiesti keskmised kallima kosmeetika hinnad. Väga loogiline lause, eks?! Aga usun, et said aru, mida ma mõtlesin. Pierpaoli hinnad jäävad vahemikku €9 kuni €28. Kui kehakreemi hind (€27.90) tundub päris kallis, siis sama sarja silma- ja näokreemid on üsna soodsate hindadega. Viimaseid ma küll proovinud ei ole, aga laste- ja ka ära proovitud täiskasvanutesarja tooteid arvestades on need kindlasti üle keskmise head.

Ok, aga jätan spekulatsioonid ja räägin hoopis ajadest, mida ma proovinud olen.

Näovahtu hakkasin ma kasutama oktoobri lõpus ja hetkel on ehk pool pudelit ära kasutatud. Ühe pumbatäiega peseb näo ilusti puhtaks. Pesen sellega ka silmameigi maha, ja olen sellega ka meiki eemaldanud. Eemaldanud siis nii, et lasen vahtu puhastuspadjale ja hõõrun sellega nägu. Ka silmi. Pärast lihtsalt loputan näo veega üle. I know, et see ei ole nii ette nähtud, aga mu õde andis mulle selle idee ja no, töötab ilusti, kui näo pesemine ja vahutamine tundub liiga aeganõudev protsess. Ja muide, see vaht peseb väga hästi maha ka Halloweeni näomaalingud, mitte päris ühe pumbatäiega, aga peseb hästi. 

Ihukreemi hakkasin ma esmalt kasutama Mia nahal. Mia kreem sai otsa ja uurisin oma varudest, et mis kreem võiks tema nahale kõige parem olla. Kindlasti see kreem, sest ka Pierpaoli lastele mõeldud kreem sobis ta näole ja kehale väga hästi. Lisaks on selle koostises prebiootikumid, mis aitavad nahka taastada ja seda kaitsta ning see on sobilik ka atoopilise nahaga inimestele. Kokkuvõttes on see väga hästi lõhnav kreem, mis imendub imeliselt. Nahk jääb pehme, aga mitte kihi alla või kleepuv. 
Ja veel on see pudel nii ilus, et lausa lust on seda oma öökapil hoida. Hahha, mitte, et see kõige olulisem kriteerium kehakreemi valimise juures oleks, aga kahtlemata on tegemist väga toreda boonusega.

Dušigeel on ainuke Pierpaoli toodetest, millel ei ole seda iseloomulikku mõnusat pehmet lõhna. Sellel ei ole üldse mingisugust erilist lõhna. Raske on seda kirjeldada, see on selline õrn kreemi lõhn, pärast pesu see kehale ei jää ja juba poole tuubi peal ei tundnud ma seda enam üldse. Ehk siis on tegemist minu jaoks täiesti lõhnatu vahendiga.
Alguses olin ma vist natukene isegi selles pettunud, aga siis tuletasin endale meelde, kui palju ma varasemalt olen vaeva näinud lõhnalt neutraalsete kehahooldusvahendite leidmisega. Hahhha, aga no, mõned lõhnad on lihtsalt nii head, et ma tahaksin neid oma hommikustes veerituaalides tunda. 
Aga ei, nali-naljaks, tegelikult olen ma suur vähese ja neutraalse lõhnaga kehahooldusvahendite fänn ja see dušigeel vastab kõigile ootustele, mis mul dušigeelide suhtes on. See on õrn, peseb hästi, seda on hea maha loputada ja see ei lõhna eriti. 

Ja muidugi on kõik Pierpaoli tooted vegan ja julmusevabad. Pakendid on valmistatud taaskasutatud plastikust ja 99.9% koostisest on looduslikku päritolu. 

Imeline.

Mis muud, nüüd pessu ja siis tuttu! X






Comments