Bla-bla-bla ehk kiirpostitus viimasest nädalast

Ajee, ma leidsin aja, et sulle head ööd soovima tulla ja tahtsin öelda ka seda, et ma ei ole hetkel blogist pikemalt (appi, juba 8 päeva) eemal olnud sellepärast, et ma end halvasti tunnen, vaid vastupidi. Viimane nädal läks mööda nagu lennates - ma tegin kohusetundlikult trenni, valutasin üle päeva uusi lihaseid, jalutasin senitundmatutel radadel, tegin südamega süüa ja kuulasin palju muusikat. 

Ma lugesin raamatuid ja mängisin Miaga. 

Ma proovin olla rohkem hetkes, seda täiesti teadlikult ja ma proovin ka rohkem magada. Täna on muidugi mu vara magama minemise rong juba läinud, aga päevad ongi ju vennad, mitte kaksikvennad. Lihtsalt keskmist unetundide arvu peab kõrgena hoidma. 

Aa.. ja alkoholist olen ka eemale hoidnud, sel aastal ei ole ma veel tilkagi joonud ja see maksis eile mulle juba kätte ka. Käisime paari Eesti naisega restoranis Twentysix õhtusöögil ja bläkutamas, mulle jäi silma kokteil "Botanical Garden". Põhimõtteliselt on tegemist džinn-toonikuga, mis on kenasti rosmariini ja veel paari ürdiga ära tuunitud. Jook tundus mulle väga vahva, aga alkoholi tõesti ei tahtnud. Otsustasin, et uurin kas sellest virgin versiooni saaks. Sain, jõin ja nautisin. Pärast vaatasin, et arvel oli summa ikka alkoholiga koksi eest. Ma ei ütle, et restoran peab mu eritellimuse puhul hinda muutma, aga ma ütlen, et ta võiks muuta (eriti kui 12% tippi on arvel automaatselt otsas). Ja me kõik ju teame, mis on džinn-tooniku kõige kallim koostisosa. Või siis võiks see restoran oma menüüsse ka alkovabad koksid lisada. Lihtne ju. 

Või peaksin mina hoopis uuesti napsutama hakkama?
Ei. Mitte enne kui ma 32 saan.

Tegelikult on Twentysix megaäge ja ma lähen sinna kolmapäeval Eliisaga joogasse.

K, bye ja head ööd!⭒Comments