Mina, mu blender ja elu õppetund

Võib-olla tead sa kui olulisel kohal on minu elus blender. Ma blenderdan smuutisid, kastmeid, hummust, püreesuppe ja pähkleid ja kaerahelbeid, et oma pannkoogisõltlasest lapsele natukene tervislikumaid pannukaid teha.

Ma vajan blenderit. 


Eelmisel nädalal otsustasin ma, et ma vajan ka mingi toitumiskava, sest tahan harjuda korralikult sööma ja tahan ka näksimised ning hilisõhtused söömasööstud oma elust ära kaotada. Hakkasin kaaluma Fitlapi ja Orgu kava vahel. Mõtlesin ja mõtlesin ja küsisin sõbrannadelt nõu. Kristina ütles, et ta kasutab Fitlapi kava ja on sellega väga rahul, saatis veel lingi ka, et hetkel on neil 7 päevane tasuta prooviperiood. 

Super, liitusin ära ja hakkasin kenasti soovitusi järgima. 
Esimene päev läks ideaalselt ja ilma viperusteta. 

Teise päeva õhtusöögiks oli mingi kahtlane käkk - oakook. Hästi. Kahtlane küll, aga ma otsustasin, et annan sellele oakoogile võimaluse. Hakkasin tegema ja kõik sujus. Sujus kuni mu blender hakkas tossama ja lõpetas töötamise. Ma ei saanud isegi täpselt aru, kas see juhtus ülekoormusest või oli see lihtsalt juhus, sest blenderi tera käis ilusti koos seal sees oleva massiga ringi. Tõmbasin juhtme kiirelt seinast välja ja viisin aparaadi rõdule värsket õhku hingama. Koogi taina sain õnneks valmis. Hahha, kuigi sel hetkel oli mul sellest tainast täitsa suva, siunasin oma peas seda kooki ja seda kava. Lasin blenderil natuke taastuda ja proovisin ta uuesti seina lükata. Mitte midagi. Kutu. Läbi. Katki. 

Pekkis. 

Panin koogi ahju ja rohkem ma seda kava kasutanud ei ole.

Eile mõtlesime, et prooviks ikkagi blenderi garantiisse viia. Ei ole ju midagi kaotada. Ütleme, et lambist enam ei tööta. Pakkisin blenderi ja tema tarvikud seljakotti ning sõitsime trammiga pool tundi, et jõuda meie eelmise kodu lähistel asuvasse Mammuti kaubanduskeskusesse. MediaMarkt asub selle keskuse keldrikorrusel ja seal on eraldi vastuvõtt garantiisse toodavatele seadmetele. Järjekord oli üsna pikk ja Silver jäi üksi ootama. Meie läksime Miaga spordipoodi villaseid sokke otsima. Sokke me ei saanud ja Silver liitus meiega õige pea ning ütles, et blender töötab.

Ma olin hämmingus. Hahha, ma vist tundusin isegi natuke pettunud olevat. Mida ma muidugi tegelikult ei olnud, aga ma olin tõeliselt hämmingus, sest ma ju proovisin seda. Ja see EI hakanud tööle. 

Ühesõnaga. 
Enne seadme garantiisse viimist kontrollime järgmisel korral kaks korda, kas seade on ikka päriselt rikkis. Ja vist ostan ikkagi Orgu kava. Hahha, universum aitab otsuseid teha.

Ja elu õpetab.

X


Comments

  1. Fitlapi kavas saab toite vahetada, ei pea tegema seda, mis systeem sulle ette annab

    ReplyDelete

Post a Comment