16 päeva kapselgarderoobi ja minu väikesed errorid

Juba 16 päeva tagasi tegin ma oma riidekapis suurpuhastuse ja jätsin endale kasutamiseks 33 riideeset, nende hulgas saapad, jope ja ehted.

Nädalake pärast kapselgarderoobi loomist avastasin ma, et mul on paar käekotti ka ja et ma isegi aeg-ajalt kannan neid (olen muidu rohkem seljakotiinimene), aga ma ei hakanud neid kohe 33 sisse mahutama. Mugav eks. Hahha, aga selline ma juba kord olen.

Väike error tekkis mul ka ehetega.
Ma nimelt armastan neid väga ja kannan kõiki. Niisiis otsustasin ma, et minu kapselgarderoobis on ehted pealekauba. Nende ehetega, mis mul juba 33 hulgas olid tegin siis tasaarvelduse nende kahe käekotiga ja valisin veel juurde ka kontsakingad. Need viimased lihtsalt igaks juhuks, kui tuju peaks tulema. Viimased paar aastat ei ole tulnud, aga mine sa tea, äkki just nüüd tuleb.

Ja kolmas väike error tekkis mul teksapükstega.
Mul ei ole mitte ühtegi paari päriselt mugavaid teksapükse. Jätsin oma 33 asja hulka ühed mustad teksad, mis on sellised poolmugavad. Just poolmugavad, sest kaua ikkagi nendega olla ei taha ja natuke vajuvad nad alla ka ja kintsust on nad natuke liiga ümber, aga vööst natuke liiga laiad. Ma tõmbasin nad päris mitmel korral jalga ja siis kohe jalast ära ja lõpuks otsustasin nad oma garderoobist välja visata. Asemele mul vanadest varudest midagi panna ei olnud ja sellepärast käisin täna Humana Vintages vaatamas, kas saan endale sealt mingid mõnusad püksid. Olin kodus välja mõelnud, et tahaksin kõrge pihaga punaseruudulisi pükse. Ja ma sain need, ruut on natuke teine, kui mu vaimusilmas olnud pükstel, aga muidu on kõik super ja hind oli ka ainult HUF2900 (veits üle 8 euri).

Üldiselt läheb mul väga hästi ja ma naudin seda, et mu riidekapis on õhku ja vaid sellised riided, mis omavahel sobivad ning mida ma päriselt ka kanda tahan. Ja olgem ausad, ega mul ei olegi rohkem riideid vaja, ma lihtsalt ei käi eriti kuskil. ✌



Comments