Mia ja Sipsik

Mu õde Kadri tegi Miale Sipsiku.

Mia sai oma uue mänguasja kätte eelmisel kolmapäeval ja alates sellest hetkest on nad olnud lahutamatud. Kui ma kolmapäeval selle nuku talle andsin ja ütlesin, et näe, see on sulle, siis vaatas ta mind väga skeptiliselt. Ma ei saanud alguses aru milles asi on. Küsisin, et kas ta teab, kes see on ja ta vastas, et teab küll, see on Sipsik. Ma surusin selle talle kätte ja ütlesin: "See on sinu oma, tädi Kadri tegi selle sulle. "

Mia vaatas Sipsikut ja küsis kinnituseks: "See ei ole Anu Sipsik?" Ma ütlesin talle, et ei ole, et see on tema Sipsik. Ta oli ikka veel kahtlev, aga kallistas nukku ja ütles: "See ei ole Anu Sipsik, see on Mia Sipsik."

Ma olen ikka mega pehmo, aga mul tahtis nutt peale tulla.

Paar päeva hiljem mängis Mia autot.

Ta ehitab endale tihti patjadest auto ja laob mänguasjad enda juurde istuma, nüüd alati ka Sipsiku. Nii sõidavad nad poodi mahla ostma ja mänguväljakule ja Jassule külla Autod 2 pildiga kooki sööma. Seekord sõitsid nad poodi jahu ostma, kui nad kohale jõudsid tõusis Mia püsti, võttis Sipsiku kaenlasse ja ütles: "Mia ei unusta Sipsikut autosse."

Ja mu süda sulas jälle. Mial on meeles Sipsiku raamatu lood ja talle tulevad need ka mängides meelde.

Hiljuti küsis Mallukas Instagramis, et kas kõigi lastel on mingid lemmikasjad, mis alati endaga kaasa veetakse. Seda lugedes mõtlesin ma, et Mial küll ei ole. Ta on pigem olnud selline, et laob enne minema hakkamist kõik oma kaheksa asja ritta ja siis valib sealt ühe meelepärase välja.

Aga nüüd vist on tal see lemmik ikkagi olemas.

Mia päris enda Sipsik.Comments