Kas sina oskad käsi pesta?

Eile vaatasin ma Laseri saadet ja mul jäi ühest loost nii tugevalt kõrvu kajama see, et suurem osa inimestest ei armasta eriti käsi pesta. Tegelikult jäi samast loost mind kummitama ka see, et Eesti Vabariigi siseminister teeb pressikonverentsil koroonaviiruse leviku üle nalja, aga see on hoopis teine teema...

Hetkel tahan rääkida ma käte pesemisest ja sellest, et ma arvan, et kui mõned inimesed ei armasta käsi juba pärast kempsus käimist pesta, siis ma kahtlustan, et nad ei pese käsi ka pärast ühistranspordi kasutamist või poes käimist, samuti enne söömist või toidu valmistamist.

Ma ei ole bakterihull ja ma ei karda paaniliselt ka koroonaviirust, aga mulle meeldib, kui inimesed oma esmase hügieeni eest hoolt kannavad. See on austus iseenda ja ka kaaskodanike vastu.

Näpuotste kahe sekundine lobistamine pärast kakal käimist ei ole käte pesemine. Käsi on vaja pesta seebiga ja vähemalt kakskümmend sekundit.

Kui kahtled, kas sina oskad ikka käsi pesta, siis kliki siia ja vii end õige kätepesutehnikaga kurssi. Lisaks õpeta seda ka oma lastele, töökaaslastele ja sõpradele. Nii saame koos anda panuse bakterivabama ja tervema tuleviku suunas.

Aitäh, et lugesid! ⭒

Minu lemmikud seebid tulevad https://www.greencosmetics.ee/ lehelt ja on Dr. Bronnersi omad. Soovitan väga ka nende desifintseerivat kätespreid.


Comments