Kapselgarderoob ja ilmajutud

Veebruaris alustatud kapselgarderoobiga läheb mul hästi. Selle kuu lõpus vaatan jälle kõik oma riided üle ja teen uue valiku. Sel korral valin riided maiks, juuniks ja juuliks. 

Mulle meeldib väga see, et tänu sellele garderoobile on mul tekkimas jälle hooajaliste riiete süsteem. Enne seda olid mul alati kõik asjad korraga kapis ja mõni ime siis, et ma ei teadnud ise ka täpselt, mis mille all, taga või peal on. Nüüd ma tean, sest ma ei pea oma riideid kuskilt välja kaevama ega otsima. Ma teen kapiuksed lahti ja näen neid kõiki. 

Hetkel on mul kohe eriti lihtne, sest kui ma muidu käisin vähe väljas, siis nüüd ei käi ma ju eriti üldse väljas. Noh, jalutamas ikka, aga siis on seljas tavaliselt üks Marati kleitidest või püksid ning t-särk. Midagi erilist ma kahekümne minutiliseks jalutuskäiguks, pingil istumiseks või kriitidega joonistamiseks selga panema ei hakka. 

Pilte ma oma outfittidest ka eriti ei tee. Esiteks sellepärast, et mu suurepärane selfiepeegel kukkus katki, kui väike monkey Mia selle otsas turnis ja teiseks sellepärast, et me kanname alati väljas maske. Me elame väga suures linnas ja siin ei ole mitte kuskil võimalust päris üksi olla. Ja jah, ma olen lugenud perears Jolleri soovitusi ja hurjutusi maski kandmiseks ning selle mittetegemiseks. Käsi südamel ütlen, et me teeme kõike väga õigesti ja hästi. Ka väike Mia. Ka väike Mia teab, et maski ei tohi näppida ja et nina peab ilusti selle sees olema ja et see peab ees olema terve õuesolemise aja. 

Talveriided pakkisin ma juba kottidesse ja peitsin diivani all olevasse panipaika ära. Täna oli Budapestis küll ainult 12°C ja ma korra isegi mõtlesin, et otsin joped välja, aga ei. Ei, ma ei otsi enam neid asju välja, pigem lihtsalt ei lähe õue. Hahhha, ma tõesti ei kannata enam oma talvemantlit välja. Õnneks lubas homseks juba 8°C soojemat ilma kui täna oli.

Ma ei tea, kuidas te seal Eestis selle ilmaga toime tulete. Ja ma ei kujuta ette, kuidas ma ise seda järgmisel aastal tegema hakkan. Aga näis, Eestis on õnneks palju muid asju, mida armastada. Tühja siis sest ilmast, eks?!

Ok, mis ma ikka jutustan, kui juttu ei tule ja kapselgarderoob tänu koroonale nii lebolt läheb. Ja khmm... täna jõudis mu Amazonist tellitud pusle ka lõpuks kohale, kibelen seda nüüd kokku panema. 

Musid ja head ööd! ☾


Comments