Fruu - pehmed ja terved huuled puuviljajääkidest valmistatud huulepalsamitega

Huulepalsamid on mu nõrkus. Täiesti ausalt, ma tahaksin kõiki vegan, cruelty freesid ja öko-smökosid palsameid proovida. Ja tead nalja, ma kasutan KÕIK oma huulepalsamid täiesti lõpuni ära! Vanasti kadusid nad mul juba paari päevaga kuskile. Aga seoses sellega, et juba pikka aega on mul ainult väga kvaliteetsed ja head huulepalsamid, hoian ma neid ka väga-väga hästi. 

Hmm... ja mõnikord aitab Mia ka nende otsa saamisele kaasa. Näiteks eelmisel suvel tõi mu sõbranna Reelika mulle Ameerikast ühe arbuusi huulepalsami ja ma sain seda ainult ühe korra kasutada, sest Mia lihtsalt sõi selle ära. Kohe täitsa ära sõi, ja nägu oli selline, et oleks veel teise pulga ka otsa pistnud, kui mul oleks neid veel olnud. Sama saatus oleks tabanud peaaegu ka mõni nädal tagasi Fruu maasikamaitselist huulepalsamit. Päris söömas ta seda ei olnud, aga keeras pulga ikka täitsa välja ja hakkas elu eest ning täie jõuga seda oma huultele hõõruma. Õnneks sain ma õigel ajal jaole. 

Tegelikult tahtsin ma Miale hoopis ilma värvita avokaado maitselise palsami anda, aga ta ei olnud sellega nõus ja ütles, et ta tahab ikka roosat, sest roosa on ta lemmikvärv. Siis mõtles ta natuke ja küsis, et kas mul lillat ka on, sest lilla on ka ta lemmikvärv. 

Hahhha, las ta arvab, et see roosa on tema oma, ma tõesti luban tal seda mõnikord kasutada. Las mäkerdab natuke. Esiteks ei käi ta oma roosade huultega tänaval vaid mängib ainult kodus arsti ja teiseks on Fruu palsamid 100% looduslikud ehk ma ei muretse, kui ta seda endale näkku määrib või alla neelab. 

Oiii ja just lugesin eriti toreda fakti Fruu huulepalsamite kohta, neid nimelt tehakse Inglismaal väikefarmerite käest saadud puuviljade jääkidest. Kui äge!


Fruu valikus on väga palju värvivaid ja ka ilma värvita huulepalsameid ning nad kõik on väga pehmed ja tummised. Ma kasutan huulepalsamit väga tihti, aga kuivade huulte tunnet või huulte hargnemist mul tegelikult ei ole ja seda sellest ajast, kui ma ainult ilma vaseliini ja mineraalõlideta huulepalsameid kasutama hakkasin. Mu huuled ei ole kunagi kuivad ega ketendavad. Huulepalsamit kasutan pigem pehmendamiseks ja välimusele viimase lihvi andmiseks. Hmmm... ja tihti ka maitse pärast.

Heveren.ee käest sain ma proovimiseks värvivad Fruu maasika ja koralli palsamid ja ilma värvita laimi- ja avokaado omad. Korall ja maasikas jätavad mõlemad huultele väga tugeva tooni ja asendavad täiesti huulepulka. Mõlemad värvid on väga ilusad ja sobivad eriti just suviselt päevitunud nahaga. Neid on mõnus natukene ka põsepuna asemel põsesarnadele määrida. Saab hästi loomuliku ja kenasti kumava jume, mis sobib imeliselt huultega kokku. 

Neid huulepalsameid käes hoides tekkis mul kohe mõte, et need on ehtsad noorte ja lõbusate inimeste huulepalsamid. Miks mitte noorele neiule esimeseks huulepulgaks! Nii kirevad, paeluvad pakendid ja ilusad ning lõbusad värvid. Tihti on ju nii, et asja pakend juba ütleb, kes selle asja sihtgrupp on.

Fruu huulepalsamid on kindlasti mõeldud nooremeelsetele ja rõõmsa ellusuhtumisega inimestele, kellel on suvi aastaringselt südames ja värskus hinges. Mine tea, äkki on need ka raviomadustega neile, kes end viimasest kirjeldusest ära ei tundnud. 

Hahhha, oleks ju vahva nii mõelda!

Roosad musid!


Comments