Kidsbury eriliselt pehmed ja mõnusalt (ühe)värvilised lasteriided + sooduskood

Täna tutvustan ma oma väga hiljutist avastust lasteriiete maailmas - Kidsbury't.

Esimese asjana tahan ma kohe kraaksatada, et esmalt võlusid mind Kidsbury riiete värvid. Nii ilusad ja pehmed toonid. Nii armsad ja lõbusad värvid. Ei mingit mustritega ülepingutamist, ei mingit ranget poiste ja tüdrukute asjade eristamist. 

Ma armastan, kui lapsevanemad julgevad oma plikse sinisesse riietada ja roosat ka muude värvidega peale roosa kombineerida. Ma armastan, kui last riietatakse stiilselt ja mitte titekalt. 

Enamus Kisbury riideid ongi ühevärvilised ja tõesti, ma armastan VÄGA ühevärvilisi lasteriideid ja nende omavahel kokku sobitamist. 

Ja triibulisi. Triibulisi riideid armastan ma ka väga. 

Jah, esmalt paelus mind muidugi Kidsbury riiete välimus, aga kui ma süvenesin ja nende kodulehte lugema hakkasin, siis ma lausa vaimustusin! Nimelt on kõik Kidsbury riided toodetud Euroopas ja valmistatud 100% ökoloogilisest puuvillast. Bränd on väga masstootmise vastane (nagu minagi!) ja kodulehel on välja kirjutatud ka nende suhtumine oma töötajatesse. 

Seda kõike on nii hea lugeda!

Lisaks annab Kidsbury lubaduse, et nende riided kestavad aastaid ja on vastavad kõrgeimatele kvaliteedistandarditele. 

Kui olin lugemise lõpetanud hakkasin ma Miale asju välja valima. 

See osutus raskemaks, kui arvanud olin, sest ma tahtsin peaaegu kõike ja peaaegu kõigis värvitoonides. Õnneks on mul juba üsna pikalt osteldes ja koostöödena asju valides aktiveeritud ka ratsionaalne ajupoolkera. Ta ei ole alati domineeriv, aga ta on aktiveeritud ehk ma valisin Miale PEAAEGU kõik asjad lähtuvalt vajadusest ja sellest, et need ka võimalikult paljude tal juba olemasolevate asjadega kokku sobiksid. 


"Kidsbury’s loome me esmaklassilisi lasteriideid, millel on südametunnistus." Kidbury.ee


Just. Peaaegu, sest need oranžid traksikad valisin ma ainult sellepärast, et nende lõige ja värv kokku meeldivad mulle hullupööra. Mia asjadest sobivad nad aga kokku vaid valgete t-särkidega ja pikki pükse ju hetkel enam Budapestis ka vaja ei ole ehk need olid väga emotsionaalne valik. Õnneks ainus emotsionaalne valik. 

Veel valisin ma Miale triibulise kleidi. Mõnusalt triibuline ja ülipehme kleidike. Lihtsalt lihtne ja ilus. Mia enda vaieldamatu lemmik kõikide tema Kidsbury riiete hulgast! 

Ja viimaseks valisin ma Miale lühikeste traksikate ja t-särgi komplekti. Tegelikult tahtsin ma talle seda komplekti kollaste pükstega tellida, aga viimasel hetkel tundsin, et pean ikka Miale midagi roosat ka valima. Roooooosa on ju ta lemmikvärv! Lühikesi pükse oli tal väga vaja ka ja olen meie mudelivalikuga enam kui rahul. Need traksikad on lihtsalt nii nunnud ja ka see roosa värv on väga stiilne ja õrn ning hästi erinevate t-särkidega sobitatav. 

Kokkuvõttes on mul Kidsbury lasteriiete kohta vaid häid sõnu öelda. Kõik klapib ja on õige. Suurepärane esmamulje, mis mul kodulehte lugedes jäi. Kiire tarne ja sujuv suhtlus, arusaadav e-pood koos mõõtude tabeliga. Pehmed ja mõnusad riided, mis vastavad täpselt piltidele ja toote kirjeldustele. Pärast pesu ei avastanud ma ühelgi asjal mitte mingeid muutuseid, suurusnumber on sama, õmblused on endiselt otse, värvid kirkad ja kangad pehmed. 

Ma olen kindel, et Mia saab neid riideid veel väga pikalt kanda ja siis veel ka kellelegi väiksemale edasi kinkida. 

Musid!

NB! Kui ka sul tekkis huvi oma musirullile mõni Kidsbury asi osta, siis kasuta mai lõpuni koodi Marijaanus15 ja saad täishinnaga tooted 15% soodsamalt!

NB! Kui sa Kidsbury e-poes suurust valid ja ei armasta lapse seljas väga lohvakaid asju, siis võta kindlasti täpselt õige suurus. Mia on 95 sentimeetrit pikk ja tal on seljas 98/104 asjad. 

Sinine t-särk oli komplektis roosade lühikeste traksipükstega. 

Imearmas triibuline kleit.

Lühikesed traksipüksid. Mial küll hetkel pigem kolmveerand püksid, aga küll ta kasvab varsti järele. 

Mu lemmikud! Oranžid traksipüksid.

Comments

  1. Nii tore postitus. Vauu. Sellised kiitused annavad vaid hoogu juurde. Tunneme, et teeme õiget asja. Aitäh! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh teile! Mial on suur rõõm on teie riideid kanda! <3

      Delete

Post a Comment