Minu hinge peeglitest ja Gallinée silmakreemist

Hea uni, rõõmus elu, piisavalt vett, tervislik toit ja meie silmaalused peaksid olema siledad, roosad ja tervist peegeldavad.

Minuga on aga nii, et mu silmaalused on pidevalt turses ja tumedad. Küll magan ma liiga vähe ja siis jälle liiga palju. Siis õitseb õues midagi ja siis läheb midagi silma. Küll muretsen ma millegi pärast või valan pisaraid. Pisaraid valan ma võrdselt nii kurbusest kui ka rõõmust. Tõsi, viimasel ajal on olnud kurbuse pisarad ülekaalus, aga usun, et õige pea on see kaalukauss jälle rõõmupisarate kasuks. 

Kõiki neid nutmisi ja magamisi ja mitte magamisi, ja natuke ka mu allergilisust ja geneetikat arvesse võttes, pean ma kasutama alati väga head silmakreemi. Olen päris mitu silmakreemi poolikuks jätnud ja näo või koguni kehakreemina ära kasutanud, sest kreem tundub kare või jätab laud imelikud või ei ole piisavalt rahustav ning niisutav. 


Gallinée silmakreemi olen ma tänaseks kasutanud juba üle kuu aja. Esimese asjana ütlen kohe, et mulle väga meeldivad tuubides silmakreemid. Panen tuubist silma alla täpikesed ja kulmu alla täpikesed ja ajan kreemi laiali. Nii kulub seda väga imevähe ja ühest tuubist jätkub väääääääga pikaks ajaks. Purgikeses kreem saab tunduvalt kiiremini otsa, sest seda on raskem väga vähe korraga võtta.


Tumedate ja turses silmaalustega võitluses on Gallinée silmakreem väga tubli, ma olen hetkel tõeliselt kõva pähkel, aga näen seda kasutades, et mu silmad on hooldatud ja nahk silmaümbrustes kenasti niisutatud. Tumedad rõngad ja vanusest tingitud kortsukesed silmade all on mul muidugi endiselt olemas, aga nad on pigem sellised tagasihoidlikud kuni keskmised, kui ma head kreemi ei kasutaks oleksid nad ikka maailma suurused. Ma teen alati enne silmakreemi panemist silmadele ka kiire külma rullimise. See aitab hommikuti hästi üles ärgata ja koheselt end värskemana tunda. Ja vajadusel kiiremini turset ka alandada.

Silmad olevat ju hinge peegel. Hoolitseme nende eest hästi!

NB! Kasuta Mediron.ee ostlemisel koodi MD10 ja saad täishinnaga kaubad 10% soodsamalt!




Comments