Heret Saard - hingega ehted, ja pildid minust neid kandmas



Hereti ehetega sain ma tuttavaks juba päris ammu. Mulle hakkas Instagramis silma tema ehete armsus ja siirus. Hmm.. ja ka hea hind. Tõesti, need ehted on väga-väga sõbraliku hinnaga (suurem osa asju jääb vahemikku 10 - 15 eurot), aga ikkagi on nad väga kvaliteetsed ja kohe tuntavalt armastusega tehtud! Valmistatud on ta ehted väga erinevatest materjalidest ja tihti on need ka kombineeritud mitmest erinevast - näiteks on kasutatud koos tekstiili ja fimo savi, või tekstiili ja metalli. Palju on ka poolvääriskividest ehteid.

Mulle tõesti väga meeldib nende ehete mitmekülgsus ja erilisus!

Lisasin siia pildid oma hetke lemmikutest. Kõige rohkem saavad mul kandmist alumisel pildil olevad kollased ringikesed. Need on nii nunnud ja annavad igale riietusele särtsu juurde. Ja jumeka näoga on nad kohe eriti efektsed. Hõbedaste rõngaste otsa on võimalik osta ka veel erinevat värvi ringikesi, mul on olemas veel ühed roosast kvartsist ja ühed helesinised. 


Teisele kohale jäävad kindlasti esimesel pildil olevad mustad minimalistlikud pisarad. Need on nii stiilsed ja pretensioonitud, et kui muud kõrva panna ei oska, siis lähevad need. Hahha, ja nagu pildilt näha, siis lähevad need isegi, kui midagi selga panna ei oska.

Ära pean mainima ka roosad kiisukesed (pilt all). No, kui nunnud saavad ühed kõrvakad olla? Päris iga asjaga ei lähe, aga vist ei peagi.


Hästi veetlevad on minu arvates ka roosa ja musta kombinatsiooniga kõrvarõngad (pilt all). Need on nii naiselikud ja kenad, samas hästi kerged ja stiilsed. Tumedate riietega lähevad nagu valatult!


Ja need hõbestate lillede ja halli ringikesega kõrvakad võlusid mind kohe! Nii ilusad ja õrnad ja naiselikud... Kanda ma neid alguses kahjuks eriti kuskil ei osanud... aga seda ainult kuni eelmise nädalani, mil tarisin oma kaltsukaringilt koju selle lilla-halli kleidikese (pilt all). See imeline paar kõrvarõngaid oleks nagu selle kleidi jaoks tehtud.


Nii tore, et Eesti disaini ja ehteid saab osta ka väga taskukohaste hindadega. Kindlasti eelista neid asju mõnes suures poes müüdavatele ehetele, nii aitad Eesti inimestel luua ja oma unistusi täita! 

Ja mul tuli ka tuhin peale, tahaks proovida fimo savist ehteid teha! Muidu pakuks end Hereti juurde õpipoisiks, aga mul on veel liiga kaua Budapestis elada jäänud, pean ise ikka esmalt pusima hakkama. 

Pai!




Comments

Post a Comment