Mia kallist Poppyst, Kids Trade veebipoest ja ettevõtlikest emadest

Kids Trade veebipood on mulle juba väga-väga ammu silma jäänud, ja seda just imeliste Rubens Barn nukkude müümise pärast. Iga kord, kui ma neid nukke oma Insta või Facebooki feedis nägin, siis tekkis tahtmine Miale üks osta, aga kuidagi sain endale alati ikka sõnad peale loetud, sest tegelikult ei olnud tal mänguasju juurde vaja... 

Kui mul tekkis aga võimalus teha koostööd Kids Trade poega teadsin kohe, et lasen Mial endale ise sealt meelepärase nuku välja valida. Tegelikult ei olnud tal ju tõesti mänguasju juurde vaja, aga samas tal ka ei ole neid juba väga palju ja see nukk on just üks neist ilusatest ning kvaliteetsetest asjadest, mille ma jätan kindlasti alles, et kunagi talle näidata ning tema enda lastele edasi kinkida.

Esimene asi, mis Mia mulle oma uut nukku käes hoides ütles oli see, et tal on kahju, et Berit (Mia lemmiknukk) Budapesti jäi. Mia arvab, et Poppyst ja Beritist saavad väga head sõbrad. Mina aga loodan, et Berit armukadedaks ei muutu, kui kuuleb, mis seiklused ja magusad unenäod Poppyl ja Mial juba koos Eestis olnud on.


Rubens Barn nukud meeldivad mulle nii väga!

Mäng on armas viis, et juurutada oma lastes empaatiat, armastust ja julgust uurida ning olla erinev. Mul oli tõeliselt hea meel, kui Mia endale Ecobuds Poppy välja valis! Mu enda silm oli tegelikult ka just selle nuku peale jäänud, aga ma tahtsin, et Mia ise lõpliku otsuse teeks. Sõelale jäid peale Poppy veel Karin ja Olivia. Viimane vist sellepärast, et tal on kaks sõbrannat, kelle nimed on ka Olivia. 

Vaatasin oma emaliku ja kriitilise pilguga ka selle nuku igast otsast üle ja see on tõesti väga kvaliteetne, selline tummine, aga samas hästi mõnusalt pisikestesse kätesse sobiv mänguasi. Need nukud on armsalt ilmekad ja tänu sellele, et neid valmistatakse käsitööna ei ole olemas kahte täpselt ühesugust Rubens Barn nukku. 

Lisaks Ecobuds, Cutie ja Kids nukkudele on Kids Trades müügil ka Rubens Barn beebinukud, kellel on olemas sootunnused, tissid ja lisavarustusena saab juurde osta kandekoti ning lutipudeli. Nad on kohe nagu päris beebid.


Lisaks nukkudele müüb Kids Trade veel ka lasteriideid, lutte, voodipesu ja söögiriistu. 

Miks ma küll sellest Tidy Tot põllest midagi ei teadnud, kui Mia veel väike põrsas oli? Ma koristasin oma näputoidu lapse järelt lihtsalt niiiiii meeletult ja selline põll oleks mu elu vähemalt poole lihtsamaks teinud. Mu sõbranna Reine kasutab hetkel oma tütrel just seda Tidy Tot põlle ja ütleb, et see konkreetne on hea, mitte ükski samalaadne, sest teistel põlledel voolab toit ka varrukast sisse. 

Ok, nüüd jäin Kids Trade lehel surfama! Need Doddl noad on ka eriti ägedad! Meil on Miaga pidevalt probleem, et ta tahaks aidata mingeid asju hakkida või lõigata, aga ma lihtsalt ei julge talle veel teravat nuga kätte anda. See Doddl aga tundub just selline piisavalt ohutu, samas selline, et sellega on võimalik ikka midagi lõigata ka. 

Mia: "Emme, hoia Poppy käest kinni, siis me oleme nagu kolm õde!"

Kids Trade pood on nii vahva näide sellest, kui üks ettevõtlik ema võtab endale missiooni ka teisi emasid valikute tegemisel aidata. Kids Trade poes müüdavad asjad soodustavad laste loovust ja aitavad neil iseseisvalt maailma avastada, areneda ning end ohutult tunda. 

See blogipostitus on sündinud armastusest ettevõtlikke emade ja nende laste ja nende laste eriliste nukkude vastu! ✨






Comments