BYBI Acid Gold näomask, säru kahvatule jumele ja kuivale nahale

BYBI kosmeetikaga olen ma juba ka varasemalt tuttav, mu esimene kogemus oli BYBI näoõlidega, sellest saad lugeda postitust siit. Hiljem olen kasutanud ka muid BIBY tooteid, nende kohta on kokkuvõte siin.

Sel korral leidsin endale Mediron.ee poolt testimiseks saadetud asjade hulgast BYBI näomaski. 

BYBI Acid Gold näomask on esialgu ehmatavat kollast värvi. Kuigi jah, juba selle nimes sisalduv sõna "gold" oleks võinud ju vihje anda. Hahha, ma olen lihtsalt harjunud, et maskid on alati tumedad või rohelised. 

Ja imeliku kleepuva tekstuuriga tundus see mask alguses ka. See näeb välja nagu aprikoosimoos. Ja lõhn, see on isegi väga hea lõhnaga ja meenutab mulle midagi... aga ma ei tea mida. 


Kui ma lõpuks seda kuldset maski proovima hakkasin, siis sain aru, et tegelikult on selle tekstuur väga meeldiv ja alguses ehmatavana tundunud värv ei häiri mind üldse (Miat aga küll). Näole on seda maski kohe ekstra mõnus kanda tänu pakendis olevale pintslile. Ka mahapesu on väga lihtne, sest see ei kuiva näos ära. See ei kuiva näol täiesti ära ka siis, kui maksimaalseks ajaks (15 min) näkku jätta. 

BYBI Acid Gold näomask on natukene soojendava tundega. Ütlen ausalt, et esimesel paaril kasutuskorral ei saanud ma üldse aru, et ta midagi teeks, kuigi pakendil on isegi peal hoiatus, et võib tekkida kipitus või torkiv tunne. Mina tundsingi ainult natuke soojust. Kuskil kolmandal korral hakkasin ma aru saama, et nägu on peale maskitamist väga sile ja ühtlane... ehk ka natuke punakas ja õhetav. Eelnevalt olin ma muidugi selle maski kohta üsna palju lugenud ja teadsin, et kõike seda tundsin ja märkasin ma tänu selles maskis toimetavatele AHA-hapetele. 

Sel maskil on ka koorivad omadused just tänu neile samadele hapetele, graanuleid selle sees ei ole. Ja veel, tänu neile hapetele aitab see mask ka näonaha jume ühtlustada ja klaarimaks muuta. Kindlasti on aga vaja teha enne kasutamist nahatest ja proovida seda väikesel naha pinnal ning kui sul on tundlik ja väga õrn nahk, siis see mask sulle kahjuks ei sobi. Samas aga ummistunud pooride, pigmendilaikude ja kuiva ning kahvatu jumega on see tõeliselt hea asi!

Vot. Ole musi ja hoolitse enda eest ikka hästi. Tee maski ja koori ja kreemita ning naudi elu!

Ja vali alati julmusevaba kosmeetika! 🐾


 

Comments