Ecoegg pesupesemismuna - väga tavatu kuid toimiv viis riidete soodsalt ja hästi pesemiseks

See Ecoegg pesupesemise muna tekitas meie peres kõvasti elevust! Nii kummaline, nii teistmoodi, nii äge ja nii huvitav! Kui selle Heveren.ee pakist saime, siis olin ma õe juures ja hakkasime seda Haapsalus üheskoos kohe ka kasutama. Ja muidugi ka kullipilguga tulemusi jälgima.

Uudishimu kõrval tekitas see ka veidike skepsist. Lihtsalt liiga lihtne tundus kõik - muna lahti, mingid kõvad pallid sisse ja peaks pesema... ja peaks veel väga hästi pesema... 

Ja tõesti peseb. Viimnegi meie kahtlus selle muna võimete osas haihtus umbes pärast viiendat pesukorda, kui see muna Lisbethi eriti mustad sokid puhtaks pesi. 


Meile saadeti Heveren.ee poolt katsetamiseks lõhnatu Ecoegg munaüks värskuselõhnaline täitepakk ja pesumasina puhastustabletid. Viimaseid on looduslike pesuvahenditega pesu pestes hea kasutada kord kuus. See hoiab masina katlakivi- ja bakterivaba. 

Kolm põhjust, miks hakata Ecoegg muna kasutama:

1. See on ülilihtne. Täidad muna ära ja järgmised 70 pesukorda viskad lihtsalt selle trumlisse ja kõik. Kui pallikesed muna sees on ära kulunud, siis saab juurde osta täitepakke, millest jätkub 50ks pesukorraks. 

2. See on soodne. Muna hind koos 70 pesukorraga on €10.95. See teeb ühe pesukorra hinnaks €0.16. Kui esimesed 70 korda läbi saavad, siis täitepakist (€6.99) saab 50 korda ja selle pesukorra hind tuleb €0.14. 

3. See peseb hästi. Näiteks pesi ta hästi maha rasvase šokolaadipleki, mis ei tulnud eelnevalt pesus välja. Proovisime munaga ja sai puhtaks. Mia sinisel pluusil oli juba päris vana rasvaplekk (?) ja see sai ka puhtaks. Nii, siis tulid need Lisbethi sokid, ta oli nendega vist laagris olles õues jooksnud... ja need sokid said puhtaks! 

Esimesel pesemisel tekitas Kadris kahtlust veel see, et see vahend ei vahuta masinas üldse. Ma ütlesin talle, et ma ei tea, kas meil siiani kasutuses olnud vahend ka vahutab, sest mul on pealtlaetav masin... Ja lõpuks ei olegi see vahutamine ju oluline. Oluline on riided puhtaks saada ja seda selle vahendiga saab. 

100% kindlalt ostan ma endale ka Ecoegg muna, selle mis kingitusena sain jätsin õele tänutäheks, et me tema juures nii kaua elada ja ka pesu pesta saime.

Ole musi ja puhast pesu!







Comments