Räägime Mia ja Lisbethiga Toofruit teismelistele ja lastele mõeldud kehahooldusvahenditest + VIDEO


Heveren.ee kirjutas mulle juba siis, kui me veel Budapestis olime, et neil tuleb müügile lastele ja teismelistele suunatud tootesari Toofruit ja mulle tuli kohe mõte filmida üks tootearvustusvideo koos oma õetütre Lisbethiga. Liisu on 10 aastane, tegeleb vehklemise ja tänavatantsuga, talle meeldib Playstationit mängida ja ta käib koolis, täpselt nagu kõik teised tema vanused pliksid. 

Meie video:


Esimesena tuli mul tõesti mõte teha video, aga siiski panen ka tekstine mõned mõtted kirja, sest tean, et paljudele (k.a mulle endale) meeldib rohkem lugeda, kui vaadata.


Me valisime Lisbethiga talle kasutamiseks asjad, mida ei ole eriti müügil just sellele vanusegrupile suunatuna. Näiteks juuksevaha, näopesuvaht ja deodorant. Neid leiab looduslikke, aga just lastele mõeldud tooteid on turul üsna vähe, või ei ole üldse. 

Ma arvan, et on tore ja õige juba vara noores kujundada ja harjutada kommet, et tal on oma asjad ning ta ise kannab nende eest hoolt ja annab teada, kui need lõppemas on. Ja üleüldse on minu arvates VÄGA-VÄGA oluline rääkida ka üldiselt hügieenist, pesemisest ja deodorandi kasutamisest. Ikka selleks, et meie lapsed ei arvaks, et nad on ainsad, kelle higi haiseb või kelle näole tekivad tobedad vistrikud. 

Nii palju muret ja kahetisi tundeid on võimalik rääkimisega ära hoida. 


Kümneaastane on ju juba suur laps, päris pisikestele mõeldud loomade ja multikategelastega asjade kasutamine ei ole talle enam nii paeluv, aga samas on ta ju ikka veel liiga väike, et ema kreeme ja muud kosmeetikat kasutada. 

TooFruit on täpselt ideaalne - ilusad pakendid, mitte titekad, ja muidugi väga puhas ja lastele sobilik sisu. 

Meie märkmed Toofruit toodetest: 

Juustessejäetav palsam - teeb juuksed hästi pehmeks ja lihtsalt kammitavaks.  Lõhnab imeliselt. 

Stiliseerimispasta- Väga hästi hoidev pasta, ei jäta juukseid rasvaseks. Saab peast lihtsalt välja kammida. Pakendil on kirjas, et sobib alates 6. eluaastast,  aga arvan, et ideaalne ka siis, kui mõnikord tekib tahtmine väiksemale lapsele sonksi teha. Või noh, ikka parem, kui täiskasvanutele mõeldud asja kasutada. 

See pasta on kindlasti sobiv ka poistele! Lisbethil on küljelt siilikas ja ülejäänud juuksed väga pehme karvaga ja natuke turris, see vahend hoiab neid ideaalselt soengus. 

Küünelakk (roosa)- Maasikalõhnaline, lakkimise ajal ei ole lõhna, aga see tekib, kui lakk kuivanud on. Kulub maha, mitte ei kooru. Püsib üllatavalt hästi peal ja on imeilusat värvi! Valikus on veel üks roosa toon ja sinine.

Näopesuvaht - puhastab hästi. Proovisin ka meiki eemaldada ja ta ei ole väga hea silmameigi eemaldamiseks, selleks liiga kare, aga see ei olegi ju ta eesmärk. Lisbethile väga meeldib ja ta ütleb, et see teeb näo hästi mõnusalt puhtaks ja hingavaks. Sobib kindlasti ka noormeestele!

Deodorant - lõhnab ülihästi, ei jäta higihaisu. Märgi rante Liisu ei osanud jälgida, aga arvan, et ta higistamist otseselt ei blokeeri (mis on väga hea). Riideid ei määri, proovisin oma kleidisabal. Kahjuks ei ole valikus mõne poisilikuma lõhnaga deosid... aga ehk tulevikus. 

Toofruit tooted on ideaalsed meie väikestele naistele (ja mõned ka meestele), et nad õpiksid enda eest hoolitsema ja saaksid tunda end ilusa ning õnnelikuna ilma, et peaks mõtlema halvale kehalõhnale, juuksepusadele või vistrikele.

Nii ilus! ✧

Ole musi! 




Comments