Booming Bob huulepasamid - sügis ja pehmed huuled

See postitus on valminud koostöös Mediron.ee e-poega, kelle käest ma need huulepalsamid kingituseks sain. 

Aitäh sulle, et sa mu koostööpostitusi loed ja huvitud julmusevabast kosmeetikast ning toetad seda tehes ka mind ja minu blogi! ♡

Huulepalsami sõltuvuuuuus on selle nimi, mille käes ma kannatan. Just lugesin kokku, et mul on 7 aktiivselt kasutuses olevat huulepalsamit ja kolm neist on Booming Bob omad. Minu arsenali kuuluvad Booming Bob Supergreens, Coconut ja roosa Rose Quartz. Sain tegelikult endale proovimiseks ka Pomegranate huulepalsami, mis on vegan (teised sisaldavad mesilasvaha), aga kinkisin selle hoopis oma sõbranna Eliisale. Häid asju on ju nii tore ka teistele kinkida!

Aga Booming Bob huulepalsamitest. 

Sisu on kõige olulisem, eks?! Aga ma tahan alustada hoopis nende pakenditest, sest mulle nii hullult meeldib millised need välja näevad! Nii stiilsed ja minimalistliku disainiga ning unisex pulgad. Sobivad meestele-naistele ja lastele ja kõigile. 

AGA eriti arvan ma, et neid võiks osta sügiseks oma meessõbrale/abikaasale, sest need näevad tõesti sellised välja, et ka ükski mees ei peaks tundma end kohmetuna seda pulka välja võttes ja palsamit huultele määrides. Ja pealegi, meestele on vaja selgeks teha, et enese eest hoolitsemine on mehelik ja kütkestav. Ja huulepalsami kasutamine on tõeliselt väike ja mõnus asi, millest alustada. 

Lisaks kenale pakendile on Booming Bob huulepalsamite sisu ka väga kvaliteetne ja mõnus. Silver kasutab Supergreens pulka, sest talle meeldis kohe algusest peale selle lõhn ja maitse, mis on hästi värske ja huulepalsamile tavatu. Mulle meeldib enim Coconuti lõhn ja maitse - see on hästi-hästi kookosene, tummine ja kreemine. 

Päris ribadeks huultel me neid palsameid õnneks proovida ei ole saanud (hahha, meie huuled on lihtsalt väga terved), aga usun, et tänu sellele, et need on väga täidlased, sobivad nad imehästi ka väga katkiste huulte hoolduseks ja raviks. Väga kuumas kliimas elades (nagu meie suvel siin Ungaris) on vaja need huulepalsamid aeg-ajalt külmikusse panna, et nad liiga pehmeks ei läheks. Kui nad on pehmeks läinud, siis kulub neid hästi palju. Mmmm, aga Eestis elades vist seda hirmu ei ole. Vähemalt lähiajal mitte. 

Roosa kvartsi pulga üle olen ma ka tõeliselt rõõmus, sest mu eelmise roosa huulepalsami pani Mia endale kõrvale ja on selle suht sõna otseses mõttes ära söönud... Seda uut ma talle isegi ei näidanud, vaid ütlesin kohe, et see on ainult minu oma ja jutul lõpp. Roosa värv püsib huultel täitsa okeilt, kui ei söö-joo, kui ikkagi sööd-jood, siis on vaja pärast uuesti huuli värvida. Noh, eks need värvivad huulepalsamid ei olegi ju sama tugeva pigmendiga ja nii heade püsivate omadustega nagu huulepulgad. Nad ongi ju pigem sellised, mis igapäevaellu lihtsalt natuke värvi lisavad. Tavaliselt on tooniga huulepalsamitel mingisugune omapärane lõhn, sel Booming Bob Rose Quartz pulgal seda ei ole. Ta lõhnab hästi mõnusalt ja värskelt. 

Suur sügis on käes, vaata ka oma huulepalsamid üle (ja mehe ja lapse ja ema omad ka) ja vaheta need võimalusel välja kvaliteetsete ja loomtestimata palsamite vastu! Hetkel on Booming Bob huulepalsamid Mediron.ee lehel väikese soodukaga! Ja eeterlikud õlid ka!

Soovitan mõlemaid proovida! ✧・゚

NB! Ja helkur otsi ka välja, sest see aeg aastast on ju juba käes! #sügisromantik






       

 

Comments