Tilk! - uued deodorandid, minu armastus kolme porgandi vastu ja veel üht-teist mõnusat

See postitus on valminud koostöös Eesti kosmeetikafirmaga Tilk!, kelle käest sain ma kajastatavad tooted kingituseks. 

Aitäh, et sa mu koostööpostitusi loed ja huvitud Eesti kosmeetikast, mis on julmusevaba, vegan ja tagastatavate pakenditega. 

Aitäh, et sa loed minu blogi! ♡

Elasime veel Budapestis, kui Tilk! mulle jälle natuke oma toredat kosmeetikat proovimiseks saatis. Kõige uue ja huvitava kõrval olid karbikeses ka minu vanad lemmikud - Rejuvenate Me kehaõli (see on imeline!), Tinted Me näokreem (ka mega hea!) ja Detox Me näomask (täiega vajalik!). Minu lemmikutega seoses tuleb õige pea müüki ka üks hästi vahva kinkekomplekt  ja sooduskood ja pidu-pidu, sest Tilk! saab sel kuul juba viieaastaseks. Täiega palju õnne, jätkuvalt säravat vaimu ning keskkonnasõbralikke ideid!

Minu eelmist postitust Tilk! kosmeetikast saad sa lugeda siit.

Aga siin märkmeid ja mõtted minu jaoks uute Tilk! toodete kohta:

  • Õlide imendumise viib uuele tasemele Spoil Me näoõlil. See imendub hetkega. Mega. Ja suht kümne sekundi pärast võib juba ka Tinted Me peale tõmmata. Tulemus jääb väga ühtlane, niisutatud ja ilus. 
  • Huuleõli - seda on vaja üsna tihti peale panna, aga see on mega-mega mõnus. Huuled jäävad hästi head, pehmed ja mahlased. Hahha, ma pole kindel, kas see õli imendub mu huultel kiiresti või ma söön ta lihtsalt enne ära.
  • Spray Me aaloe ja sidrunheina näosprei on nii mõnus. Värskenduste värskendus. Hoian seda külmikus ning kasutan igal hommikul ja õhtul. Ma olen kindel, et see igapäevane näo külma veega piserdamine mõjub vanemisvastaselt. Ja virgutavalt. Ja ega aaloe ka paha tee, või sidrunhein. Kindlalt, pane ka oma näovesi spreipudelisse (või osta see kohe spreipudelis) ja külmkappi, sa ei kahetse. 
  • Cuddle Me kehavõiet proovisin ma esimest korda Budapestis ja siis tõstsin ta kõrvale. Tundus minu ja ka Mia nahale liiga rasvane. Panin peale ja nagu ei imendunud ning nahk jäi libe. Siis kolisime Eestisse, panime kütte huugama ja kohe otsisin kohvripõhjast ka selle kreemi välja. Mul hakkavad alati Eestis talveperioodil sangad sügelema. Hahha, naljakalt kõlab, aga tegelikult on see päris nõme tunne. Nüüd määrin oma love handlesitele seda võiet peale ja on kohe palju parem tunne. Aga ikkagi õhtuti, sest see ei imendu mu nahka väga hästi.
  • Õlidest on mul järjekorras ootamas Shimmer me ja Smooth me, nendest aga pikemalt juba siis, kui kõik poolikud pudelikesed on tühjaks saanud. 
  • Kui Cuddle Me minus eriti mingeid emotsioone ei tekitanud, siis kohe võtsin ma kasutusele Hug Me kehakreemi. IMELINE! See kehakreem hakkas mulle kohe nii väga meeldima, et me kasutasime ta Miaga kahepeale juba Budapestis ära ja kohe Eestisse jõudes tellisin ma meile uue 200 ml. kreemi. Ka see on juba otsakorral... Hihii, hea, et Tilk! meile vahepeal veel ühe üllatuspaki saata on jõudnud!
  • Siis, kui ma viimati Tilk! kosmeetikast kirjutasin, ei leidnud ma ühist keelt nende deodorandiga, sest sellel oli minu jaoks häiriv lõhnatu lõhn küljes. Sel korral sain ma katsetamiseks lavendli ja teepuu-piparmündi lõhnalised deodorantkreemid. Hetkel kasutan lavendli oma ja olen mega rahul. Sellele deole on alles jäetud kõik lõhnatu variandi head omadused, ning on lisatud mõnus ja värske lavendli lõhn. Seda lõhnatut lõhna pole üldse tunda. Kaenla all ei tunne ma ka eriti lavendlilõhna, ainult panemise hetkel. Aga see võib olla ka sellest, et mul on palju lavendlilõhnalisi asju ja olen sellega harjunud. 
Nii ja kui jutt deodorantidele läks, siis see artikkel on kõigile kohustulik lugemine, ja eriti just noorte inimeste vanematele. Ma mäletan, kuidas me pubekatena otsisime endale kõige kangemaid deodorante, et jumala eest ühtegi piiska higi kaenla alt ei erituks. Higi eritumine ON normaalne ja see ainevahetuse protsess PEAB meie kehades toimuma, meil on vaja leida vahend, mis higi haisu ära võtab.


Kokkuvõtteks avastasin ma, et minus on tärganud armastus kolme porgandi vastu - Hug MeRejuvanate Me ja Tinted Me. Olen juba päris pikalt erinevaid õlibaasil kreeme (ja ka lihtsalt õlisid) kasutanud ja olen avastanud, et minu nahale on parim porgandiõli. Kõik porgandiõli baasil kreemid, seerumid, õlide segud imenduvad mu nahal imeliselt ja muudavad selle mõnusalt pehmeks, pringiks ja säravaks. 

Ja ka armastus lavendlilõhnalise deodorantkreemi vastu! 

Hahha ja noh, ütleme siis ikka nii, et enamuse Tilk! kosmeetika vastu. Tasub proovimist, sest nii teed head endale, Eesti ettevõtlusele ja loodusele! 

Ma olen nii õnnelik, et saan nüüd hakata nagu kord ja kohus ka Tilk! potsikuid tagasi saatma, panin endale esiku kappi väikse paberkoti, kus paar purgikest juba tagasi saatmise ootel on. 

Mis muud, ole musi ja varsti on jõulud!


Mu assistent :)






Mia tehtud pilt :)


Comments