Minu kodumaised lemmikud 2020 ja ka väike soovide nimekiri 2021 aastaks

Kindlasti tead sa, kui väga ma armastan kõike, mis on Eestis disainitud ja valmistatud. Aasta jooksul olen ma avastanud enda jaoks üsna palju uusi asju, mis on saanud mu lemmikuteks ja mida ikka ja jälle uuesti ostan ning kasutan. 

Aga ma pikalt ei heieta, kirjutan sulle hoopis siia nimekirja oma selle aasta lemmikasjadest, äkki leiad endale ka mõne uue lemmiku või veel viimase hetkel kingiidee mõnele armsale!

  • Little Me roosa kapuutsiga pleed
  • Awsuff kosmonaudiga  särk

Nooo ja mu 2021 wish list on ka päris tore! Ma soovitan sul ka endale soovide nimekiri koostada, nii on hea keskenduda asjadele, mis sulle tõeliselt meeldivad. 

Mul oli mõnikord nii, et oli vaja näiteks kingad osta, ma hakkasin hullult mõtlema ja otsima, aga ei teadnud ise ka täpselt mida ning kust osta võiks... selle nimekirjaga on super ise endale selgeks teha, mis mulle päriselt meeldib. Ja mõnikord tõmban ma sealt asju maha, sest meel muutub ja mõnikord muudan neid jne.

Hetkel aga on minu soovikas selline:

Toku mustad kingad ja Budapest toasussid, Ellen Richards kimono, VOH pärlehted ja laavakivi mala, Woolish müts, Kriss Sooniku bikiinid ja "seelik", Bold Tuesday Vision Board, Miale New Rustic kollane laste seljakott, Mia tuppa Design By Northeo vikerkaar ja nimega tikitud pilt (või prooviks ise teha?), Zack Marques glitterpusa ja must kleit, Nvbyk merevaiguga choker.

Toetame ikka omasid! ✧・゚

New Rustic kott ja Iseloov pusa ♡

Comments