Minu kolm head kogemust haiglate ja arstidega

Olen viimase paari kuu jooksul rohkem arstide juures käinud, kui kolme aasta jooksul kokku. Päris tõsiselt. 

Terve elu jooksul on mu teadvusse kogunenud erinevaid kogemusi, aga enamasti on nad kahjuks halvad. Pigem on olnud haiglad ja arstikeskused kohad, kus ei õhka pärast käimist, et ohhhh... nii tore oli. 

Vot, aga mina olen nüüd viimasel ajal kolmes kohas seda mõtet mõelnud ja mulle tundub, et ei oleks ilus neid kogemusi ainult endale hoida.

1. Fertilitas kliinik - jah, erakliinik. Ja üsna kallis kliinik. Aga mega teenindus. Silver ütles, et tundub, et neid päriselt ka huvitab. Ma olen oma sõbrannale Katrele nii tänulik, et ma tema soovitusele peale tee sinna ette võtsin. Verd võttev õde on kena ja viisakas. Oskab ja teab, kuidas lastega suhelda. Kõik inimesed, kellega mul seal kokkupuude on olnud, on väga toredad, rõõmsameelsed ja viisakad. Nad selgitavad asju ja täpsustavate küsimuste peale ei vaadata sind nagu lolli. Sind juhatatakse normaalselt ukseni, mitte ei öelda lihtsalt, et mine teisele korrusele, otse, siis paremale ja siis nurga taha vasaku ukse juurde ja seal sees vali keskmine uks, mis on ka nurga taga ja ei paista üldse välja. Jep, mul on Pelgu sünnitusmajas umbes selline kogemus olemas. Aga see selleks, tagasi Fertilasse. Paar päeva enne Mia operatsiooni helistati mulle, et uurida, kas olen kõigest aru saanud ja kas koroona testi ajad on kirjas, ja kas mul on küsimusi tekkinud. Ma olin hämmingus, neid vist päriselt huvitab! Ja kui ka ei huvita, siis olen ma niiiii tänulik, et mulle selline mulje jäetakse! Soovitan seda kliinikut ja Dr. Luhti 100%, kui su lapsel ka mõni nina-, kurgu- või kõrvamure on! 

2. Järveotsa perearstikeskus - sain meie pere sinna, sest kuskil mujal meie piirkonnas ei olnud ruumi. Siis läks see nädalaks karantiini ja siis lõpuks sain ma sinna endale aja. Ma olen tänulik! See arstikeskus on väga ilus, kaasaegsete ruumidega ning väga viisakate ja toredate töötajatega. Lisaks meile väga heas asukohas, ka bussiga minnes. Mul on ainult häid sõnu öelda kõigile sealsetele adminidele. Ka perearstidele, kellega oleme kokku puutunud (Hahha, enda oma pole veel küll kohanud, aga usun, et ta ka tore) ja psühholoogile, kelle kahel vastuvõtul olen juba käinud. Täna hommikul helistas mulle minuga tegelenud perearst, et uurida mu enesetunnet viimasel ajal ja et küsida, kas ma arvan, et psühholoogist on abi! Nagu, how cool is that! Ja veel ägedam on see, et see ei ole erakliinik, need ei ole eraarstid. See viisakus ja hoolivus on meie perele täiesti tasuta!

3. Rocca al Mare koroonatelk - minult proovi võtmine on suva. Täiesti suva, ma kannatan ära. Aga see kuidas üks sealne meedik Mialt proovi võttis on imeline. Ta rääkis lapsega, ütles, et see on ebamugav ja natuke võib valus olla. Ta kükitas, kui Miaga rääkis! Ma täiega tänan seda inimest ja soovitaks, et kõik, kes peavad laskma lapselt proovi võtta, tema juurde läheksid. Aga ma ei tea ta kohta mitte midagi muud, kui et ta silmad olid väga kenasti meigitud. Ja ta töötab selles telgis, mis asub Saku Suurhalli juures. Aitäh ka kõigile teistele meedikutele ja haiglate personalile, kes koroonapatsientidega peavad kokku puutuma!

Need eelmainitud kohad ja arstid on mega tublid ja minu arvates eeskujuks kõigile! Ma tänan universumit, et nad on just minu teele sattunud. Ja et ma ei pea muretsema nõmeda perearsti või nipsaka admini pärast arstikeskuses.

Aitäh-aitäh!

Ootasin Fertilitases Miat opilt, ta viidi minu juurest magavana ja toodi mulle magavana ka tagasi. Ta ei tea, et opisaalis arstidega üksi oli.


Comments

 1. ma olen just mõelnud perearsti vahetamisele, et oleks kodule lähemal ja tundub, et Järveotsa perearstikeskus on just selline mõnus :) kes su perearst on?

  lugesin review'sid netist, et arstid on toredad ja head, aga reception pidi olema ebaviisakas ja väga raske neid telefonitsi kätte saada. kas sa selles osas oskad miskit kaasa rääkida?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Päriselt on meie perearst Evelin Raie, aga tema juures ei ole käinud. Seal nii, et kui enda arsti hõivatud või vaja kiirsti saada, siis pakutakse teisi arste. Mina käin nüüd Epp Rannala juures ja laps lastearsti Eda Tamm juures.

   Mul on 100% head kogemused ka helistamise ja retseptsionistidega! Alati (mingi 3x on vajadus olnud helistada) olen kiirelt liinile saanud. + on võimalik online ka registreerida vastuvõtule. Kõik neiud keda mina seal letis näinud olen on olnud viisakad ja meeldivad jne.

   Delete

Post a Comment