BYBI Boosterid, silmakreemid ja näopesugeel ehk juttu naha niisutamisest talvel ning silmaümbruste turgutamisest

See postitus on valminud koostöös Mediron.ee e-poega, ma sain kajastatavad BYBI näohooldusvahendid endale kingituseks. 

Aitäh sulle, et mu koostööpostitusi loed ning huvitud pisikestest ettevõtetest, kes toovad maale naturaalset ja nahasõbralikku kosmeetikat! ♡

Ongi käes meie kauaoodatud talv. Kõige sellega kaasneva hea kõrval kisuvad ka külm, lumi ja tuul silmast välja pisara, ajavad juuksed sassi ja muudavad näonaha kuivaks. Mõnikord ka ketendavaks ja punaseks... Lisaks annab meile ja meie nahale vatti ka küte, meie kodus oli veel alles hiljuti ainult 28% niiskust... Ma üldse ei imesta, et meie kõigi nahad sügelesid ja huuled vajasid kordades rohkem palsamit, kui varasemalt.

Minu näonahale on hetkel kindlaks abimeheks ja ainsaks õigeks valikuks näoõlid. 

BYBI õlisid olen ma mõniaeg tagasi kasutanud ja need on mulle väga meeldinud. Ka sel korral leidsin ma Medironi saadetud pakist oma vana lemmiku Strawberry Boosteri (klaaspudelis). Sellest ja ka paljudest teistest BYBI Boosteritest saad sa lugeda siit. Mina tilgutan boostereid/õlisid näokreemi sisse ja nii saan oma nahka ülihästi hooldada, kaitsta ja niisutada. Varasemalt olen ma kasutanud neid lihtsalt kreemiga koos, või isegi kreemi asemel. Igaüks peab ise katsetades leidma oma nahale, eluviisile ja ilmastikule sobiva lahenduse. 

Päris uus oli minu jaoks Blueberry Booster (klaaspudelis), mis on selle kõrval, et ta nahka väga hästi niisutab ja seda elastsena hoiab, ka nahka sinise valguse eest kaitseva toimega. Oma silmi kaitsen ma sinise valguse eest juba mõnda aega spetsiaalsete prillidega, oligi aeg, et minu teadlikkus ka nahani jõuaks. 

Lisaks olid mulle pakki pandud ka silmakreemid ja näopesugeel.

Bright Eyed päevane silmakreem (suhkruroost 100% ümbertöödeldavas tuubis) sisaldab arnika ekstrakti! Hahha, miks ma selle välja toon? Sest üks paistetust ja sinikaid raviv kreem, mida me suvel kasutasime sisaldas ka arnikat ja see päriselt toimis. Veidi isegi nagu võluväel! Ja mis meil reeglina hommikuti silmade ümber toimub? Meil on seal natuke liiga turses ja natuke liiga sinakas nahk. Arnika aitab, see silmakreem tõesti töötab. Ta on ka kergelt valgust peegeldav ja tõesti ka hästi niisutav.

Eye Plump öine silmakreem (suhkruroost 100% ümbertöödeldavas tuubis) sisaldab brokkoliseemneõli. Kui äge, ma pole enne näinud-kuulnud, et brokkolist õli saab. Aga jah, mina kasutan eraldi öist ja päevast silmakreemi, aga samas ei pea ma seda 100% vajalikuks. Ka üks neist kahest teeb kindlasti hästi töö ära. 

Neist silmakreemidest on mõlemad eriti niisutavad ja mugavad kasutada. Kui Bright Eyed on pigem turset alandav ja tumedaid sõõre raviv, siis tema öine vend Eye Plump on suunatud pigem kortsukeste silumisele silmade ümbrustes. 

Ehk siis... hmm... mõlemad on ju meie vanuses ikka väga vajalikud ju... Hahha, ma lihtsalt eeldan, et sina, kes sa seda loed, oled ka kolmekümnendates noor naine. ✧・゚

Hästi korraks jõudis minu koju ka Milk Melt näopesugeel (suhkruroost 100% ümbertöödeldavas tuubis), aga kolis siis hoopiski mu õe juurde. Ma tean, et sa tead, et ma olen hoopis seebitüdruk ja geelidega pestes ei tunne ma nii puhast tunnet. Olen seebiga harjunud ja rahul. Minu õde seevastu kasutab ainult näopesugeele ja sellepärast on tema ka sellele geelile parim arvustaja. Tema sõnad:"See geel peseb väga hästi ja jätab hästi puhta, suhteliselt kuiva naha tunde, aga mulle meeldib see, sest tõesti on tunne, et kõik mustus ja rasu said maha". Ta lisas veel, et kel väga kuiv nahk peavad pärast sellega pesemist kindlasti nägu ka kreemitama. Heheee, äkki oleksin pidanud selle ikkagi endale jätma? Ta lisas hiljem ka, et selle geeli tuub ei ole duši all kasutamiseks kõige mugavam, aga toote headust see muidugi ei mõjuta ja kindlasti ostaks ta seda teinekord veel.

Kui kõik muu võib olemas olla, siis silmakreem on minu arvates üks üle kahekümne viiese naise varustuses olev must have asi. Hahha, ma mõjutasin isegi oma õe silmakreemi kasutama, ja ta muidu ei kasuta üldse mingeid kreeme...

Mis muud, hoolitse enda eest ja ole ikka hästi musi!









Comments

  1. Sa ilmselt pead selle kommentaari kustutama, sest ma praegu kavatsen soovitada sulle hoopis ühte teist toodet, mis on lihtsalt fantastiline kolmekülmendates naistele, no igatahes, mulle, kes ma suhteliselt kohe varsti olen neljakümnendates, aga kellel pole just super-hüper hea nahk st lõuapiirkonnas esines (uuu! mõnuz on kirjutada seda mineviku vormis!!!!) ikka mingeid punnikesi, aga pärast LUMI Naked seerumi kasutamist ma põhimõtteliselt oleks perseli kukkunud :). Sorry, nagunii kustutad või ei lase avalikuks seda kommentaari, nii et ma pole väga valiv sõnakasutuses. See tegi mu nahaga imet! Just probleemse lõuapiirkonnaga :) Miks ma sellest siia kriban? No ma olen rõõmus, et ise midagi sellist kosmeetikamaastikul, mis on üle igasuguste piiride täiesti metsik džungel, suutsin avastada. Lihtsalt mulksun ja keen üle suurest rahulolust! Eks need tooted, mida siin kirjeldad, on ka kindlasti fantastilised. Tahtsin lihtsalt oma avastust jagada :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahha, ei-ei, ma ei kustuta seda kommentaari ära, tegi mul tuju nii heaks ja mul on hoopis suur rõõm, et siin oma avastust jagad. Ma olen ise ka LUMI seerumit kasutanud, küll SuperBloom oli nimi, ja mu ema kasutab palju LUMI asju, niiet usun ja tean ka omast kogemusest, et need on ka väga head! :) Ja TÕESTI asju on niiiiii palju ja selle kõige sees orienteerumine ongi üks ulme asi ja paras katsetamine ja selle päris õige otsimine, et kui midagi sellist kätte satub peabki kõigiga jagama! :D

      Delete

Post a Comment