Donalabel - Eestis valmistatud aluspesu, mis muudab mu enda vastu paremaks

Donalabel on Põlva bränd, kelle masinate all valmib lisaks naistepesule ka pesu ja t-särgid meestele. Nende koduleht on täis enesekindlaid ja värvikaid naisi (ka mehi), kelle hulka tahaks meist vist küll igaüks kuuluda. Mina vähemalt tahaksin... või juba kuulun!? On ka märk ju, et see tore bränd minuga koostööd teeb! ✧・゚ Pesu väel enda hästi ja enesekindlalt tundmine on minu arvates miski, milles on nii palju sära, sädelust ja sisemist väge. 

Kui Dona naised mulle kirjutasid ja palusid nende imeliste piltidega kodulehelt oma lemmikud välja valida, siis esmalt olin ma veidi hädas... ei olnud musta... ei olnud halli. Mis ma siis nüüd peale hakkan, oli mu esimene mõte. Ma ei saanud loobuda võimalusest proovida Eestis valmistatud aluspesu ja retuuse. Võtsin end kokku ja lubasin värvid tagasi oma pesusahtlisse. Küll tegin seda hästi teadlikult ja oma ülejäänud riideid vaadates ning mõeldes, mis mul juba olemas olevate asjadega kokku võiks sobida. Valik langes oliivirohelise ja roosa kasuks, omalt poolt pani Dona mulle kaasa ka liivavärvi pesude komplekti. 

Nüüd, seda postitust kirjutades näen, et ka must pesu on täitsa saadaval, aga ma olen hästi tänulik, et pidin minema oma mugavustsoonist välja ja valima midagi värvilist. 

Kevadist ja helget.

"Most eco-friendly fabric on the planet. Soft feel, similar to a blend of cashmere and silk."

Minu lemmikuteks Donalabel valikust on kõrge pihaga brazilian cut (Puku-Puku) püksikud, need on mul roosa ja rohelisena siin piltidel jalas. Nad on muidu nagu tavalised mõnusad, kõrged ja head memmekad, aga paljastavad pepu ja teevad selle hästi ilusaks. Nende pükstega saan ma hästi aru, kuidas pesu õige lõige muudab mu keha tundmatuseni. Tavalised bokserid, mida ma muidu väga armastan, teevad mu niigi üsna lühikesed jalad veel lühemateks ning lõppevad ära just sangade kohal ja rõhutavad neid. 

Ka Dona bralette tüüpi rinnahoidjad on väga mõnusad ja pehmed ning teevad pai. Nad on kahekordsest kangast ja ei käi tagant lahti. Eest on ta natuke krookekas ja teeb mu väikse rinna natuke ümaramaks. Kannan neid trennirinnakatena, aga ka igapäevaselt riiete all. Tõesti väga armastan seda lõiget ja seda, et miski ei ahista ega kisu kuskilt. 

Teisteks aluspüksteks valisin endale kõrged YOLO püksikud. Piltidel liivakarva püksid. Nende lõige on brazilianist kinnisem ja katab peput rohkem. Ka mõnusad ja mugavad, aga ümber riiete all eelistan pigem Puku-Pukusid. 

Ja sain endale ka oliivikarva retuusid, need on mu esimesed naturaalsest kangast retuusid, olen olnud alati hirmul, et nad venivad välja ja vajuvad lönti. Õnneks Dona tõestas mulle, et see ei ole kohe üldse nii. Ja nüüd seisavad mul sünteetilisest kangast retuusid sahtlis (panen varsti müüki) ja joogatan alati nende oliivikarva bambuspükstega. Nad kallistavad keha ja teevad sellele pai, lastes mu nahal hingata ning olla kehal täpselt sellises vormis, nagu ta just täna on. 

Lisaks lõigetele tahan ma juhtida tähelepanu Donalabeli kangastele - Eestis kootud bambus viskoosile, see omab ÖKO-TEX standard 100 ja kuulub esimesse klassi, mis tähendab, on sobilik ka imikutele ja ei ole töödeldud ohtlike kemikaalidega. 

Mina tõesti armusin neisse pesudesse ja endasse neid kandes.

Täiega mänguline ja täiega ilus. ✧・゚

NB! Kasuta Danalabel.com lehel osteldes koodi Mari20 ja saad imelise soodustuse! 
 


"Note: Donas underwear is made of natural fabrics and it will wear off sooner than other unnatural fabrics.  Let the bra rest between wears, so the elastane and elastic band  will last longer."
- Donalabel.com   



"We add garment sachets for underwear sets. The undies can be washed in these bags to protect the fabric.
To minimise waste, we print our labels/logos (by hand) on leftover fabric." 
- Donalabel.com               




Comments

Post a Comment