Luuv ja love ning natuke ilusat ja eestimaist kehahooldust

See postitus on valminud koostöös Eesti kosmeetikabrändiga Luuv, ma sain kajastatavad tooted endale kingituseks. Aitäh, et mu koostööpostitusi loed ning huvitud Eesti ettevõtetest, kes toodavad looduslikku, sertifitseeritud, vegan ja julmusevaba kosmeetikat. ♡

"LUUV on tehtud puhtast armastusest looduse ja Sinu vastu. See on nagu Sinu sõber, kes annab Sulle sära ja ideid." - Luuv.ee

Mul on aja jooksul olnud suur au proovida ja kasutada paljusid erinevaid Eestis toodetud kehahooldusvahendeid, aga Luuvi ei ole ma mitte kunagi varem proovinud. Ma imestan selle üle, ma tean, et see on üsna läila lugu, aga ma tunnen pisikeste südamekestega mingit väga erilist sidet. Mulle meeldivad südame sümbolid ja suvaline tänavakunst, mis neid kujutab. Ma pildistan üles iga kohatud südamekujulise poriloigu, lehe ja kivi pistan aga taskusse.

Luuv on üks armas bränd, mis on minust kõik need neli aastat, mil nad tegutsenud on, kuidagi hästi ringiga mööda läinud. Hahha, ja see nimi paneb mul kummitama Lady Gaga laulu "Bad Romance" osa "love, love, love. I want your love". Üsna õudne, ma tean, aga õnneks on vähe asju, mis mulle mingit laulu EI meenuta, ja ma olen tõesti tänulik, et suurem osa muusikast, mida ma piisavalt hästi tean, on veidi kvaliteetsem.

Aga tagasi Luuv kehahooldusvahendite juurde.

Mäletan, et juba umbes aasta tagasi ütles mu õde Kadri, et Luuv šampoonid on väga-väga head, ja et ma peaksin neid proovima. Siis mõtlesin, et kui Eestisse kolin, küll siis proovin. Aga siis läks see meelest ära ja näe, nüüd lõpuks tuli elu ise (või siis Luuv esindaja Maaria) ja pakkus mulle neid. Lisaks šampoonile valisin ma endale proovimiseks juuksepalsami, huuletuubi, kehakreemi ja pruunistava vahu. 


Minu märkmed toodete kohta:

1. Astelpaju šampoon ja palsam - mu ootused olid tänu õelt saadud soovitusele hästi kõrged ja tõesti ei pidanud ma pettuma. Mõlemad teevad oma tööd oivaliselt ja mul ei ole mitte midagi ette heita. Väga sobilikud ka curly girl methodi kasutajatele.

2. Ploomiõliga kehakreem - vahune ja mõnus tekstuur. Väga hea lõhn ja imendub kenasti. Mulle väga meeldis, Mia eriti kuiva naha puhul küll ei aidanud, alguses tundus, et töötab, aga hästi kiiresti oli uuesti kreemitada vaja. Aga temal proovingi ma tavaliselt kõike lihtsalt huvi pärast. Et äkki miski veel aitab... 

Kui sul on normaalne kuivapoolne nahk, nagu mul, siis ma täiega soovitan seda kreemi. Ja väga meeldib mulle ka soovitus selle kreemi juures Luuv.ee lehel: "Ole sama mahlakas ja prinkis kui ploom!"

3. Pruunistav kehavaht - mina valisin tooni medium ja see on väga ok. Üsna tume, jumekas. Kindlasti, kui selle ostad, siis võta kinnas ka. See tagab väga ühtlase vahu pealekandmise ja selle, et su peopesad ja randmed ei ole pärast oranžid. Ainult esimesel korral suutsin mina endale mingid tüütud jooned peale tekitada, kiirustasin ja ei olnud päris kindel, mida ma teen. Kasutasin ka kinnast esimest korda elus. 

Selle lõhnaga on selline asi, et alguses ei ole mitte midagi tunda, täiesti lõhnatu ja värvitu vedelik, aga kui vaht mõjuma hakkab (umbes 3 tunni möödudes), siis tekib ikka õrnalt see pruunistajale iseloomulik lõhn. See ei ole väga tugev ja ütlen ausalt, et mulle see isegi meeldib. Saan kohe aru, et olen midagi kasutanud ja hakkan vaikselt pruuniks tõmbama. Ma jään seda kindlasti-kindlasti edaspidi ka kasutama!

4. Gloss Balm huuletuub - valisin endale Secret Love tooni ja pean tunnistama, et ma ootasin natuke rohkem värvipüsivust. See on mega ilusat värvi ja sobib mulle nii hästi, aga ta on pigem ikkagi läbipaistev. Aga kui värv kõrvale jätta, siis on see tuub hästi mõnusalt niisutav, ja niisutatud tunne püsib huultel hästi kaua. Väga kaua. KUI tahaks midagi ette heita siis seda, et tuubist on suht raske palsamit ühtlaselt huultele saada, aga samas on tegemist söödava tootega, niiet kõik mis liiga palju läheb võib ära maiustada. Ja päriselt, mind juba huvitab juba, mis maitseid neis teistes tuubides peidus on... perfect Luuv, sweet Luuv, fun Luuv.. 

Lõpetuseks, minu lemmiktoode proovitutest on pruunistav kehavaht, olen täiega õnnelik, et saan Kardashiani Eestis toodetud, soodsama ja kordades vähem lõhnava vahu vastu vahetada! Mulle meeldivad ka teised Luuv tooted, nende kontseptsioon ja käekiri. Mulle meeldib, et Luuv näeb vaeva, et saada endale Ecosert sertifikaate ja et kõik nende pakendid on ümbertöödeldavast plastikust.

Ma armastan südameid ja südamed on armastuse sümbol. Love ja Luuv ja self-love, nad kõik meeldivad mulle.

Luuv, luuv, luuv... ✧・゚


Toodete kokkuvõte: 

Vegan sõbralikud koostisosad ♡
Julmusevaba tootmine ♡
Öko sertifikaadid ♡
Nullkulu elule sobilik ╳

Mida teha kosmeetikatoodete pakenditega, kui vahend ise otsa saab?

Minu kasutatud Luuv kosmeetika on PP-05 (kehakreem, huuletuub ja juuksepalsam), Pet-1(pruunistav vaht ja šampoon).  
  • Vajadusel loputa pakend, et see ei määriks.
  • Kogu pakendid olmejäätmetest eraldi ning viska konteinerisse, mis kannab kirja plast- ja metallpakendid, joogikartong (jäta korgid ja kaaned peale).
  • Huulepalsami ümbris viska papi ja paberi konteinerisse.
  • Korduskasuta - kreemipotsik sobib ehete hoidmiseks või saad sinna ise uue kreemi sisse teha. Isepruunistava sprei pudelisse saad panna tavalise dušigeeli, ning muuta selle hoopis dušivahuks. Vaata Pinterestist retsepte, kuidas teha ise näopesuvahtu või mõnd kreemi.
  • Isepruunistavate toodete kinnas viska oma aja äraelamisel olmejäätmete hulka.








Comments

  1. Ostsin endale mitu nädalat tagasi Luuvi magneesiumikreemi. Mul on eluaeg olnud kehvad lood toidust magneesiumi imendumisega. Teen endale aeg-ajalt magneesiumihelvestega jalavanni, mis, muideks, on imeline viis magneesiumi saada, aga kui sellest kreemist kuulsin, pidin kohe ostma. Kuigi soe jalavann on mõnus, on see ikkagi suts rohkem mässamist, kui võibolla igal õhtul viitsimist. Hetkel tundub, et kreem töötab :) Juhuuu! Vähem mässamist, rohkem niisama mõnulemist, sobib mulle ideaalselt! Nii et jah - I luuv Y Luuv!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ojeee! Nii tore kuulda, mul sellega endal mässamist ei ole, aga hea teada, et see tundub, et töötab! :)

      Delete

Post a Comment