Meie oleme vaktsineeritud!

Mina ja Silver siis, ja koroona vastu. Täiesti lambist mõtlesime, et uurime perearstilt, kas oleks võimalik see suts saada ja hops oligi aeg järgmiseks hommikuks broneeritud. 

Miks me end vaktsineerida lasime? Sest me hoolime ja tahame päriselt, et see haigus juba kontrolli alla saaks. Me tahame reisida ja kallistada ja kohvikus kooki süüa.

Süst ise ei olnud valus ja oli väga kiire. Mul ei olnud isegi seda tavaliselt vaktsineerides tekkivat kipitavat tunnet. Pärast vaktsiini oli vaja 15 minutit ooteruumis istuda ja võiski koju minna. 

Kodus hakkasin süstikohta tundma, see hakkas tuikama, aga paiste ei läinud. Hiljem valutas pea natuke, aga sain selle kiiresti paratsetamooliga kontrolli alla. Öösel magasin natuke kehvasti ja hommikul oli peavalu tagasi tulnud, seekord valutas üsna kõvasti, aga võtsin jälle ühe paraka sisse ja proovisin end mitte kergest väsimusest segada lasta. 

Õnneks läks ka see peavalu kiiresti üle ning ei ole siiani tagasi tulnud. Hetkel, umbes 30 tundi pärast süsti tunnen ma, et olen 100% vormis. 

Ole terve! ✧・゚






Comments