Mia kallis piraaditar ja MinuLelu käsitsi valmistatud mänguasjad


Õnnelik väike Mia sai pühapäeva hommikul kätte MinuLelu pakikese. Ta sai endale kingituseks vahva kass-piraaditari ja kaunid juukseaksessuaarid. Armastusega tehtud ja rõõmuga laetud, ütleb MinuLelu leht oma mänguasjade kohta, ja tõesti, seda on tunda. 

MinuLelu mänguasjad on heegeldatud puuvillasest lõngast ja sobivad ka päris pisikestele lastele. Mia kiisul käivad silmaklapp ja seelik ära, aga lelu valides saad ise öelda, kui ei soovi küljest ära käivaid juppe. Ka selle kassi+piraadi+printsessi teema valisin ma ise, nägin juba tehtud tööde hulgas ühte piraati ja kirjutasin, et sooviksin sellist, aga et oleks printsess ka samal ajal. Olen tulemusega rohkem kui rahul. 

Lisaks olid pakki kaasa pandud kaks patsikummi ja peapael, mille tegemiseks on kasutatud sama tülli, mis kassi seelik. Peapaelaga ei ole Mia eriti harjunud ja kasutab neid suht harva, aga mõnikord pidulikul puhul või mõnd rollimängu mängides, on see väga armas. Nii juuksekummide, kui ka peapaela kummid on laiad, õrnad ja siidised, ning ei lõhu lapse õrnu juukseid. 


Laupäeval käisime karbiga jälle ka Mia toa läbi ja palusin tal kolm mittevajalikku asja karpi panna. Ta valis ühe eriti ägedalt määgiva lamba, puust fotoka, paar pisikest karu ja ühe väga lärmaka telefoni. Hahha, kui huvi, siis leiad need minu Yaga.ee poest, lubasin tulu Miale anda. Ma proovingi nüüd asja nii reguleerida, et kui midagi tuleb juurde, siis midagi peab ka minema. Selline süsteem hoiab õhku ja ruumi headele mõtetele ning ilusatele mängudele. Vähem müra ja vähem huilgavaid ning plastikust ja lihtsalt seisvaid mänguasju. 

Pühapäeva hommikul andsin Miale piraaditari ja juuksekummid kätte, ning läksin ise oma vanaemale sünnipäevaks lilli viima. Kui ma paari tunni möödudes tagasi tulin, siis mängis ta ikka veel. Tutid peas ja piraaditaril parim sõber Sipsik ka olemas. Koos joodi teed ja käidi haiglas sõpradel külas. Nime sel kiisul veel ei ole... või noh, kord on ta Ella, siis Elli ja siis Mariette. Näis, mis päriselt külge jääb. 

Kui oma lapsele või katsikuks kingitust valid, siis vaata kindlasti ka MinuLelu Facebooki lehte ja võta julgelt ühendust ning räägi, mida sa täpselt tahaksid ja kuidas oma vaimusilmas seda loomakest näed. Just vaatasin ka ise uuesti nende lehe üle ja vastsündinutele on valikusse tulnud väga armsad kaheksajalad - pisikesele käele parajad, hästi haaratavad ja kombitsad meenutavad ema kõhus oldud aega! 

Mis muud, valime hoole ja armastusega oma lastele vaid kõige paremad ja soojemad mänguasjad! ✧・゚




Comments