Upcircle kehahooldusvahendid - loodusest hoolimise uus tase

See postitus on valminud koostöös Mediron.ee e-poega, kelle käest sain ma Upcircle tooted kingituseks. Aitäh, et minu koostööpostitusi loed ja toetad sellega mind ja pisikesi Eesti ettvõtteid, kes toovad maale jätkusuutlikku ja imelist kosmeetikat! ✧・゚


Kõigepealt, kui stiilne ja ilus saab kosmeetika olla?  Jah, vot saab olla ja on. Mahedad värvid, minimalistlik disain - kõik on ilus. Upcircle kehahooldusvahendid on lisaks oma kenale ning loodussõbralikule pakendile ka sisult muljetavaldavad.

Nende koduleht upcirclebeauty.com annab sellise info:
Upcircle kasutab oma toodetes ära ka teiste tööstuste ülejääke. Näiteks on kogu nende koorijates olev kohv korjatud kokku Londoni kohvikutest, lisaks kasutatakse datlitööstuse jääke ja oliivikive ning isegi chai latte vürtse! Täpsemalt kõige selle kohta saab lugeda mediron.ee blogist.


Minu arvates on kõik see kokku nii imetlusväärne ja oleks vahva, kui ka teised kosmeetikatootjad neist eeskuju võtaksid. Miks toota uusi koostisosi, kui saab kasutada neid, mis jäävad teistest üle... 

Minule Mediron.ee poolt testimiseks saadetud tooted:
  • UpCircle kehakreem sheavõi, linaseemne- ja oliiviõliga (klaaspurk, metallkaas)- üsna kerge ja väga kiiresti imenduv kreem. Sobib eriti hästi neile, kes tekivad nahaärritusest punetavad kohad... minul sügelevad puusanukid ja alaselg aeg-ajalt ja no ma siis kratsin teinekord ikka mõnuga. Mia atoopika jaoks oli liiga kerge, aga minul mõjust rahustavalt ja võttis isegi nagu sügelemist maha.
  • UpCircle näokoorija kohvi ja tsitruse seguga (metalltuub, plastkork)- Üsna õline koorija ja mina tahan kindlasti pärast seda näo üle pesta või toonikuga üle tõmmata. Siledaks ja siidiseks jätab naha küll ja lõhnab megalt, lihtsalt megalt! Nagu mask ja koorija ühes, täielik koduspa elamus!
  • UpCircle kehakoorija kohvi ja kakaoga (metalltuub, plastkork)- Ei sobi enne pruunistaja kasutamist, sest on ka õlibaasil AGA mega hea, et niisama end poputada ja aroomiteraapiat nautida. Hästi mõnusa tekstuuriga ja ei pudene kätelt kehale kandes eriti maha. Sama näokoorija kohta, et mäkerda eriti.
Lisaks on Upcirclel olemas ka vatitikud, näopuhastuslapikesed ja eriline vigur selleks, et metalltuubist kogu hea kraam kätte saada. Hahha, see on lihtsalt nii lahe, et ma ostaks juba selle süsteemi pärast endale Upcircle koorija.

Kokkuvõttes saan ma ainult öelda, et Upcircle bränd ja kogu nende toodete olemus ning vaimsus seisab väga õige asja eest, ning on suunanäitajaks kõigile maailma kosmeetikatootjatele. Kindlasti soovitan proovida, neil on valikus ka näokreemid, toonikud, seerumid ja silmahooldus ehk tervele kehale ja kõigile midagi! 

Ole musi!


Toodete kokkuvõte: 

Vegan koostisosad  ♡
Julmusevaba tootmine ♡
Sertifikaadid ╳ 
Cosmos Organic sertifikaat on Upcircle seepidel, aga neid kahjuks Mediron.ee edasi ei müü ♡
Nullkulu elule sobilikud tooted ♡

Mida teha Upcircle kosmeetikatoodete pakenditega, kui vahend ise otsa saab?

Upcircle kosmeetika on pakendatud metalltuubidesse ja klaasi. Ümbrisena kasutatakse ümbertöödeldavat pappi.

1. Vajadusel loputa pakendid, et need ei määriks.

2. Kogu pakendid olmejäätmetest eraldi ning viska konteinerisse, mis kannab kirja plast- ja metallpakendid, joogikartong (jäta korgid ja kaaned peale).

3. Klaasist pakendid võid visata ka klaaspakendi konteinerisse.

4. Papist ümbrised viska paberi konteinerisse.

5. Või taaskasuta kõiki võimalikke pakendeid. Purgikesed sobivad vidinate hoidmiseks, pappkarbid lastega meisterdamiseks. Tühjaks saanud metalltuub on vist ainuke Upcircel pakend, millele ei õnnestu kodus ka kõige parema tahtmise juures korduskasutust leida.



Comments